پرونده توماج صالحی بار دیگر به دادگاه انقلاب ارجاع شد

پیام جوان: وکیل مدافع توماج صالحی، خواننده معترض بازداشت شده، از ارجاع پرونده موکلش به دادگاه انقلاب اصفهان خبر داد. به گفته مصطفی نیلی، جلسه رسیدگی به این پرونده روز یکشنبه ۲۱ مرداد برگزار خواهد شد.

این در حالی است که پیشتر حکم اعدام صادره برای توماج صالحی در دیوان عالی کشور نقض شده بود. با این حال، به نظر می‌رسد دستگاه قضایی ایران همچنان به دنبال صدور حکمی سنگین برای این هنرمند معترض است.

توماج صالحی از ابتدای بازداشتش در آبان ۱۴۰۱ با فشارهای متعدد و پرونده‌سازی‌های مختلف روبرو بوده است. این هنرمند به اتهاماتی چون «اجتماع و تبانی» و «معاونت در بغی» محکوم شده بود.

لازم به ذکر است که نهادهای حقوق بشری نیز نسبت به وضعیت توماج صالحی ابراز نگرانی کرده و خواستار آزادی بی‌قید و شرط وی شده‌اند. آنها همچنین شکایتی را در رابطه با بدرفتاری با این هنرمند زندانی به کارگروه بازداشت خودسرانه سازمان ملل متحد تسلیم کرده‌اند.

واکنش‌های بین‌المللی

آبرام پیلی، معاون نماینده ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور ایران، اقدام اخیر دستگاه قضایی ایران را «تظاهر به نرمش» و ترفندی برای «گمراه کردن جهان» دانسته است. وی بر این باور است که جمهوری اسلامی با این اقدامات به دنبال «ساکت کردن دگراندیشان» است.

بر اساس گزارش VOA

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان