ترامپ: آتش‌بس کافی نیست، به دنبال راه‌حل قطعی هستیم

پیام جوان: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در واکنش به جنگ جاری میان ایران و اسرائیل، اعلام کرد که هدف او رسیدن به «پایانی واقعی» است و نه صرفاً برقراری آتش‌بس. او این سخنان را پس از پایان اجلاس گروه هفت در کانادا و در مسیر بازگشت به آمریکا، در گفت‌وگو با خبرنگاران بیان کرد.

ترامپ با تأکید بر موضع سخت‌گیرانه خود گفت: «ما به چیزی بهتر از آتش‌بس نگاه می‌کنیم» و افزود که تنها یک «تسلیم کامل» از سوی ایران می‌تواند به این درگیری پایان دهد. او از تلاش برای توقف موقتی درگیری‌ها انتقاد کرد و خواهان راه‌حلی قطعی شد.

بر اساس گزارش‌ها، ترامپ در جریان اجلاس گروه هفت، به‌طور مستمر از وزیر خارجه‌اش مارکو روبیو و دیگر مقامات امنیتی به‌روزرسانی دریافت کرده است. همچنین رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که وی از اعضای تیم امنیت ملی خود خواسته تا در «اتاق وضعیت» کاخ سفید برای بررسی تحولات حضور یابند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان