• Homepage
  • >
  • اخبار کالیفرنیا
  • >
  • آمریکا برنامه مهاجرت بشردوستانه از کوبا، هائیتی، نیکاراگوئه و ونزوئلا را متوقف کرد

آمریکا برنامه مهاجرت بشردوستانه از کوبا، هائیتی، نیکاراگوئه و ونزوئلا را متوقف کرد

پیام جوان: در یک اقدام ناگهانی، دولت آمریکا برنامه‌ای را که به شهروندان چهار کشور کوبا، هائیتی، نیکاراگوئه و ونزوئلا اجازه می‌داد به دلایل بشردوستانه وارد ایالات متحده شوند، به حالت تعلیق درآورد.

کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تصمیم با هدف بررسی دقیق‌تر درخواست‌های حامیان و بهبود روند غربالگری اتخاذ شده است. برنامه‌ای که ماهانه به ۳۰ هزار نفر اجازه ورود می‌داد، با هدف کاهش ورود غیرقانونی مهاجران به آمریکا راه‌اندازی شده بود.

وزارت امنیت داخلی آمریکا با اشاره به “احتیاط فراوان”، تایید مجوزهای جدید را متوقف کرده است. مقامات این وزارتخانه اعلام کردند که این توقف از اواسط ژوئیه آغاز شده و انتظار می‌رود در هفته‌های آینده مجدداً صدور مجوزها از سر گرفته شود.

در همین حال، فدراسیون اصلاحات مهاجرت آمریکا مدعی شده است که بررسی‌های داخلی نشان‌دهنده وجود تقلب در این برنامه است. این فدراسیون به مواردی مانند استفاده از شماره‌های تامین اجتماعی جعلی و تکرار آدرس‌ها در درخواست‌ها اشاره کرده است.

اما مقامات وزارت امنیت داخلی تاکید کردند که گزارش‌های اولیه نیاز به بررسی بیشتر دارند و لزوماً به معنای وجود تقلب گسترده نیست.

با توجه به این که از آغاز این برنامه تا پایان ژوئن، حدود ۴۹۵ هزار نفر از این چهار کشور وارد آمریکا شده‌اند، توقف آن می‌تواند بر هزاران نفری که منتظر تایید درخواست خود هستند، تاثیرگذار باشد.

بر اساس گزارش VOA

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان