• Homepage
  • >
  • اخبار کالیفرنیا
  • >
  • دونالد ترامپ نظامیان اخراج‌شده به‌دلیل رد تزریق واکسن کووید-۱۹ را دوباره به خدمت فرا می‌خواند

دونالد ترامپ نظامیان اخراج‌شده به‌دلیل رد تزریق واکسن کووید-۱۹ را دوباره به خدمت فرا می‌خواند

پیام جوان: به گزارش ایندپندنت ژورنال، در تازه‌ترین خبر مربوط به واکنش‌های سیاسی آمریکا در قبال مقررات بهداشتی دوران همه‌گیری، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده، اعلام کرده است که نظامیانی را که به‌خاطر امتناع از تزریق واکسن کووید-۱۹ اخراج شده بودند، مجدداً به خدمت بازمی‌گرداند. این تصمیم در حالی مطرح می‌شود که بحث‌ها درباره الزام واکسیناسیون در نیروهای نظامی آمریکا همچنان ادامه دارد.

ترامپ در اظهارات خود تأکید کرده است که اخراج این افراد اقدامی «ناعادلانه» بوده و وعده داده تمامی نیروهایی را که صرفاً به‌خاطر مخالفت با واکسن از کار برکنار شدند، دوباره استخدام کرده و خسارات احتمالی را جبران کند. وی همچنین اشاره کرده که فرمان اخراج این نظامیان، ضربه‌ای به آزادی‌های فردی و حقوق سربازان در انتخاب مسائل پزشکی‌شان بوده است.

این در حالی است که مقررات واکسیناسیون در ارتش آمریکا، پیش‌تر به‌عنوان اقدامی ضروری برای حفظ آمادگی و سلامت نیروها مطرح شده بود. برخی مقامات نظامی نیز بر این باورند که پایبندی به دستورالعمل‌های بهداشتی امری حیاتی برای کارآمدی ارتش است. با این حال، تصمیم ترامپ می‌تواند بحث‌های داغی را پیرامون آزادی انتخاب‌های شخصی در برابر نیازهای عملیاتی و بهداشتی نهادهای نظامی به‌وجود آورد.

در صورت اجرایی شدن این اقدام، انتظار می‌رود که پیامدهای حقوقی و اداری آن، از جمله جبران مالی و بازنگری سوابق خدمتی نظامیان اخراج‌شده، در دستور کار قرار گیرد. هنوز مشخص نیست که چه تعداد از نیروهای اخراج‌شده تحت این تصمیم قرار خواهند گرفت و واکنش نهادهای قانونی، دولتی و افکار عمومی به این اقدام چگونه خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان