پیام جوان: بازار طلا و سکه در آغاز معاملات روز سهشنبه با فضای صعودی روبهرو شد که ناشی از رشد محدود بهای ارز و افزایش قیمت جهانی طلا بود. اما این روند صعودی در ادامه روز تعدیل شد و بخشی از قیمتها در مسیر اصلاح قرار گرفتند. با این حال، سکه تمام توانست بخشی از ارزش از دسترفته خود را بازیابد، در حالی که سکه گرمی بدون تغییر باقی ماند. کاهش آرام نرخ دلار در بازار آزاد نیز به یکی از عوامل کلیدی در جهتدهی به بازار بدل شد.
در بازار جهانی، قیمت طلا از سطح ۳۲۵۲ دلار آغاز شد و با رشد اندک به ۳۲۶۲ دلار رسید اما در پایان روز بهدلیل تقویت شاخص دلار تا ۳۲۵۳ دلار عقب نشست. بامداد امروز طلا کاهش یافت و در لحظه نگارش این گزارش، در محدوده ۳۲۲۸ دلار در حال معامله است. در بازار داخلی، طلای آبشده در ابتدای روز با ثبات همراه بود اما در ادامه، تحت تأثیر تغییرات ارز و فضای احتیاطی، اندکی افت کرد و در سطح ۲۸ میلیون و ۴۳۹ هزار تومان معامله شد. طلای ۱۸ عیار نیز در قیمت حدود ۶ میلیون و ۵۶۹ هزار تومان ثابت ماند.
سکه تمام نوسان شدیدی را تجربه کرد؛ از سطح ۷۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان در ابتدای روز تا اوج ۷۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و سپس افت به ۷۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان. نیمسکه، ربعسکه و سکه گرمی نیز نوسانات محدودی داشتند. صندوقهای طلا در بورس کالا روز مثبتی را پشت سر گذاشتند که بهنظر میرسد ناشی از افزایش تمایل سرمایهگذاران به داراییهای امن در شرایط سیاسی مبهم باشد.