پیام جوان: یاشار تبریزی، کنشگر مدنی و مشروطهخواه تبریزی، روز سهشنبه ۲۹ آبان پس از مراجعه به سازمان اطلاعات سپاه در تبریز، بازداشت شد.
به گفته آقای تبریزی، نیروهای امنیتی پیش از این به منزل وی یورش برده و گوشی همراه او را ضبط کرده بودند. وی در پی این اقدامات، به سازمان اطلاعات سپاه احضار شده بود.
یاشار تبریزی پیش از بازداشت، در پیامی اعلام کرده بود که تحت هیچ شرایطی از مواضع سیاسی خود عقبنشینی نخواهد کرد و به مبارزه برای آزادی و حقوق مردم ایران ادامه خواهد داد.
بازداشت آقای تبریزی با واکنشهای گستردهای در شبکههای اجتماعی مواجه شده است. بسیاری از کاربران اینترنت، این اقدام را محکوم کرده و خواستار آزادی بیقید و شرط وی شدهاند.
این بازداشت یک بار دیگر نشاندهنده سرکوب گسترده فعالان مدنی و سیاسی در ایران است.
لازم به ذکر است که یاشار تبریزی در گذشته نیز بارها مورد آزار و اذیت نیروهای امنیتی قرار گرفته و بازداشت شده است.
بازداشت آقای تبریزی نگرانیها در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران را افزایش داده است.
سازمانهای حقوق بشری و فعالان مدنی در سراسر جهان خواستار آزادی بیقید و شرط وی و سایر زندانیان سیاسی در ایران شدهاند.
بر اساس گزارش VOA