پیام جوان: عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اعلام کرد که نامهای از دونالد ترامپ، رئیسجمهوری ایالات متحده، دریافت کرده است. وی در اینستاگرام خود تصاویری از دیدارش با انور قرقاش، مشاور دیپلماتیک رئیس امارات متحده عربی، منتشر کرد و نوشت که علاوه بر گفتوگو درباره مناسبات دوجانبه و مسائل منطقهای، نامهای نیز از طرف رئیسجمهور ایالات متحده دریافت کرده است.
این اعلام پس از آن صورت گرفت که دونالد ترامپ تأیید کرده بود در تاریخ ۱۶ اسفند نامهای به علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، ارسال کرده است. ترامپ اظهار داشت که در این نامه ابراز امیدواری کرده که ایران وارد مذاکره شود، زیرا این امر برای ایران بسیار بهتر خواهد بود. وی همچنین هشدار داده بود که در صورت مداخله نظامی، وضعیت برای ایران بسیار وحشتناک خواهد بود و تأکید کرد که اجازه دستیابی ایران به سلاح هستهای داده نخواهد شد.
در واکنش به این نامه، علی خامنهای در تاریخ ۱۸ اسفند در دیدار با مسئولان جمهوری اسلامی اظهار داشت که هدف آمریکا از پیشنهاد مذاکره، طرح توقعات جدید است و این انتظارات قطعاً از سوی ایران برآورده نخواهد شد. همچنین، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید تأکید کرد که ایالات متحده متعهد به جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای است و دو گزینه پیش روی جمهوری اسلامی وجود دارد: دستیابی به توافق یا برخورد نظامی.