• Homepage
  • >
  • ایران و جهان
  • >
  • بازداشت‌های گسترده در آستانه سالگرد مهسا امینی؛ افزایش فشارهای امنیتی در کردستان

بازداشت‌های گسترده در آستانه سالگرد مهسا امینی؛ افزایش فشارهای امنیتی در کردستان

پیام جوان: در آستانه دومین سالگرد کشته شدن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد، نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی با تشدید اقدامات سرکوبگرانه، موج جدیدی از بازداشت‌ها را در استان کردستان به راه انداخته‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، نیروهای امنیتی در روزهای اخیر شماری از شهروندان از جمله فعالان مدنی را بازداشت کرده‌اند. از جمله این افراد، میلاد پیرانی است که در شهرستان دیواندره بازداشت شده است.

سازمان حقوق بشری هه‌نگاو اعلام کرده است که این بازداشت‌ها بدون ارائه هرگونه برگه قضایی و با توسل به خشونت صورت گرفته است.

تحلیلگران معتقدند هدف از این بازداشت‌ها، جلوگیری از هرگونه تجمع یا مراسم یادبود در سالگرد کشته شدن مهسا امینی و سرکوب هرگونه صدای اعتراض است.

امجد امینی، پدر مهسا امینی نیز در یک پیام صوتی اعلام کرده است که در صورت عدم ممانعت حکومت، مراسم سالگرد دخترش در روز یک‌شنبه ۲۵ شهریور برگزار خواهد شد. این در حالی است که رسانه‌ها از امنیتی شدن فضای شهرهای کردنشین و افزایش فشارها بر خانواده‌های دادخواه خبر می‌دهند.

دایه مینا سلطانی، مادر دادخواه شهریار محمدی، از دیگر افرادی است که در روزهای اخیر بازداشت شده است.

این اقدامات سرکوبگرانه در حالی صورت می‌گیرد که اعتراضات سراسری «زن، زندگی، آزادی» پس از کشته شدن مهسا امینی، چالش جدی برای حکومت ایران ایجاد کرده است.

بر اساس گزارش VOA

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان