پیام جوان: بارسلونا با وجود شکست ۳-۱ در بازی برگشت برابر بروسیا دورتموند، به لطف برد ۴-۰ در دیدار رفت، موفق شد پس از شش سال به مرحله نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کند. یوسته، نایبرئیس باشگاه، ضمن ابراز رضایت از صعود تیم، تأکید کرد که روحیه رقابتی و عطش برای قهرمانی در این تیم زنده است. او از نقش پررنگ هانسی فلیک و کادر فنیاش، دکو و هیئتمدیره در پیشرفت اخیر تیم تمجید کرد.
یوسته با اشاره به عملکرد بارسلونا در ماههای گذشته گفت که رسیدن به چنین جایگاهی با وجود ورود تازه فلیک و تغییرات تاکتیکی، غیرقابل تصور بود. او هشدار داد که هنوز هیچ جامی کسب نشده و تیم باید با فروتنی و تمرکز به مسیر خود ادامه دهد. به گفته وی، میل به پیشرفت و نارضایتی از نمایش نهچندان خوب در بازی برگشت، نشاندهنده جدیت تیم در مسیر قهرمانی است.
در ادامه، نایبرئیس باشگاه درباره آینده فلیک نیز صحبت کرد و گفت که قرارداد فعلی او تا سال ۲۰۲۶ اعتبار دارد و هنوز مذاکرات رسمی برای تمدید آغاز نشده است، گرچه رابطه خوبی میان فلیک و باشگاه برقرار شده است. یوسته همچنین از ترکیب فلیک و دکو بهعنوان شبیهترین حالت به دوران طلایی پپ گواردیولا و چیکی بگریستین یاد کرد. او در پایان از محرومیت امباپه به دلیل خطا روی بلانکو انتقاد کرد و آن را “مضحک” و “رسوایی” توصیف کرد.