• Homepage
  • >
  • ورزشی
  • >
  • باشگاه اتلتیکو مادرید رسما خبر از تمدید قرارداد کوکه تا ژوئن سال ۲۰۲۵ داد

باشگاه اتلتیکو مادرید رسما خبر از تمدید قرارداد کوکه تا ژوئن سال ۲۰۲۵ داد

پیام جوان: به گزارش “ورزش سه”، کوکه بالاخره امضای نهایی را پای برگه تمدید قرارداد زد و تا ژوئن 2025 خود را به باشگاه همه زندگی‌اش متعهد کرد. در هفته‌های اخیر وقتی از سران باشگاه و کوکه در مورد تمدید سوال می.شد، همه با خوشبینی جواب می‌دادند. در واقع مشکل اصلی بر سر مدت زمان قرارداد جدید بود و کوکه هرگز بحث مالی با باشگاه نداشت.

طبق ادعای مارکا، کوکه حاضر شده دستمزدش را از هشت میلیون یورو خالص در سال به 3 میلیون یورو کاهش دهد اما دوست داشت قراردادش دو ساله یا 1+1 باشد. به این ترتیب که اگر فصل بعد به حد مجاز از تعداد بازی برسد، قراردادش خود به خود تمدید شود اما در نهایت قبول کرد قراردادی یک ساله امضا کند.

کوکه 32 ساله در پایان فصل بعد قراردادش مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در صورت رضایت کادر فنی و باشگاه سال به سال تمدید می‌شود. کوکه سمبل و اسطوره باشگاه اتلتیکو است و با 626 بازی رکورددار تعداد بازی در تاریخ اتلتیکو مادرید است. او از سال 2019 و با رفتن دیگو گودین، بازوبند کاپیتانی را نیز در اختیار گرفت.

  دیه‌گو سیمئونه؛ 700 بازی تاریخی روی نیمکت اتلتیکو مادرید

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان