پیام جوان: یک مرد ۲۳ ساله پس از تحمل یک حمله وحشیانه در مرکز اصلاحی Elmwood در میلپیتاس، هفته گذشته در بیمارستانی در شهرستان سانتا کلارا جان خود را از دست داد. علیرغم تلاشهای کادر پزشکی و اورژانس، جراحات وارده به حدی بود که منجر به مرگ وی شد. جسد این زندانی روز سهشنبه به پزشکی قانونی شهرستان سانتا کلارا تحویل داده شد.
کلانتر رابرت جانسن ضمن ابراز تسلیت به خانواده و بستگان متوفی، این حادثه را یادآوری از چالشهای موجود در مدیریت امنیت زندانها دانست و بر اهمیت تلاشها برای بهبود ایمنی و حمایت از زندانیان تاکید کرد.
سه زندانی دیگر به عنوان عاملان این حمله خشونتآمیز که روز دوشنبه ۲۷ ژانویه رخ داد، شناسایی شدهاند و اکنون با اتهام قتل و شکنجه روبرو هستند.
این حادثه بار دیگر چالشهای خاص مدیریت امنیت در زندانها را برجسته میسازد. دفتر کلانتری پروتکلهایی را برای حفظ امنیت، از جمله بازرسیهای مکرر برای نظارت بر فعالیتها، رفاه زندانیان و جلوگیری از خشونت، وضع کرده است. با این وجود، علیرغم این اقدامات پیشگیرانه، چنین حوادثی همچنان رخ میدهند. به گفتهی مقامات، پرسنل زندان بلافاصله پس از وقوع حادثه، طبق پروتکلهای موجود برای کنترل اوضاع، وارد عمل شدند.
کلانتر جانسن با تاکید بر اینکه ایمنی همچنان اولویت اصلی است، گفت: “ما تمام اقدامات ممکن را برای جلوگیری از تکرار چنین حوادثی انجام میدهیم و متعهد به تضمین ایمنی و رفاه همه افراد تحت مراقبت خود هستیم.” دفتر کلانتری بر ارتباط مستمر بین کارکنان و زندانیان برای پیشگیری از خشونت متمرکز است و هرگونه تخلف از قانون یا قوانین زندان را غیرقابل تحمل میداند.
این اداره همچنین در حال بررسی راهحلهای نوآورانه برای افزایش امنیت، بهبود فرآیندها و استفاده از فناوری برای تقویت ایمنی و امنیت کلی در این مرکز قدیمی است.
تحقیقات جنایی و اداری جامعی در حال انجام است و دفتر کلانتری برای اطمینان از بررسی دقیق پروتکلهای ایمنی خود، با دفتر نظارت بر اصلاح و اجرای قانون همکاری کامل دارد.
خدمات پشتیبانی، از جمله خدمات مذهبی و مشاوره بهداشت روانی، برای افراد آسیب دیده از این حادثه در نظر گرفته شده است.
کلانتر جانسن در پایان گفت: “ما برای اطمینان از پاسخگویی عاملان این حمله خشونتآمیز، با تمام مقامات مربوطه همکاری کامل داریم و به شفافیت متعهدیم و با کسب اطلاعات بیشتر در مورد این حادثه، اطلاعات تکمیلی را به اطلاع عموم خواهیم رساند.”