هرم Transamerica پس از بازسازی، درهای خود را به روی عموم می‌گشاید

پیام جوان: به گزارش ان بی سی بی اریا، یکی از نمادین‌ترین ساختمان‌های سان فرانسیسکو، هرم Transamerica، پس از بازسازی گسترده، آماده است تا بار دیگر پذیرای بازدیدکنندگان باشد.

طبقات بالای این ساختمان به فضاهای کاری مدرن، سالن استراحت و یک باشگاه ورزشی مجهز برای استفاده اختصاصی مستاجران تبدیل شده‌اند.

همزمان با بازگشایی هرم، پارک ردوود ترانس‌آمریکا نیز که از زمان شیوع همه‌گیری کرونا تعطیل بود، به روی عموم باز خواهد شد. درختان این پارک که در زمان افتتاح در سال 1972 تنها 16 تا 18 فوت ارتفاع داشتند، اکنون به ارتفاع حدود 150 فوت رسیده‌اند.

مراسم افتتاحیه رسمی این ساختمان در ساعت 9 صبح روز پنجشنبه برگزار می‌شود. همچنین، یک نمایش نور و صدا از ساعت 7 تا 11 شب در این مکان برپا خواهد شد تا این رویداد مهم را جشن بگیرد.

هرم Transamerica با طراحی منحصربه‌فرد خود، یکی از جاذبه‌های گردشگری محبوب سان فرانسیسکو است. پس از بازسازی، این ساختمان نه تنها به عنوان یک نماد شهری بلکه به عنوان یک مرکز تجاری و تفریحی مدرن نیز شناخته می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان