• Homepage
  • >
  • ایران و جهان
  • >
  • شاهزاده رضا پهلوی در سالگرد پویا بختیاری: به راه جاویدانان انقلاب ملی ادامه خواهیم داد

شاهزاده رضا پهلوی در سالگرد پویا بختیاری: به راه جاویدانان انقلاب ملی ادامه خواهیم داد

پیام جوان: شاهزاده رضا پهلوی، ولیعهد ایران، در سالگرد تولد پویا بختیاری، یکی از کشته‌شدگان اعتراضات آبان ۹۸، با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی، از او و دیگر جان‌باختگان انقلاب ملی ایران به عنوان “قهرمانان جاویدنام وطن” یاد کرد.

پهلوی در این پیام، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره پویا بختیاری، از ایستادگی و پایداری خانواده‌های دادخواه، به‌ویژه ناهید شیرپیشه، منوچهر و مهرداد بختیاری، ماشالله کرمی، علی آدینه‌زاده و کمال لطفی که به جرم دادخواهی عزیزانشان زندانی شده‌اند، قدردانی کرد.

پویا بختیاری کیست؟

پویا بختیاری، جوان ۲۷ ساله‌ای بود که در جریان اعتراضات آبان ۹۸ در مهرشهر کرج، بر اثر اصابت گلوله نیروهای امنیتی به سرش به شهادت رسید. خانواده او از همان ابتدا خواستار پیگیری قضایی این پرونده و مجازات عاملان قتل پسرشان شدند.

بازداشت و زندانی شدن خانواده بختیاری

اما جمهوری اسلامی به جای پاسخگویی به مطالبات خانواده بختیاری، دست به سرکوب آن‌ها زد. منوچهر بختیاری، پدر پویا، به اتهام راه‌اندازی کارزاری بین‌المللی برای دادخواهی پسرش به ۳ سال و نیم حبس محکوم شد. ناهید شیرپیشه، مادر پویا، نیز به اتهام ارتباط با سرویس‌های جاسوسی بازداشت و زندانی شد. مهراد بختیاری، عموی پویا، نیز به دلیل اعتراض به فشارهای وارده بر خانواده‌اش بازداشت شد.

واکنش جامعه جهانی

افزایش فشارها و آزار و اذیت خانواده‌های دادخواه در ایران، واکنش‌های گسترده‌ای را در سطح بین‌المللی برانگیخته است. دولت آمریکا و نهادهای حقوق بشری بارها از جمهوری اسلامی به دلیل برخوردهای خشونت‌آمیز با معترضان و خانواده‌های آن‌ها انتقاد کرده‌اند.

پیام شاهزاده رضا پهلوی

شاهزاده رضا پهلوی در پیام خود، بر ادامه راه پویا بختیاری و دیگر جان‌باختگان انقلاب ملی ایران تأکید کرد و از مردم ایران خواست تا به مبارزه برای آزادی و عدالت ادامه دهند.

بر اساس گزارش VOA

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان