• Homepage
  • >
  • اقتصادی
  • >
  • آغاز صعودی بازار طلا و سکه در سایه نوسانات جهانی

آغاز صعودی بازار طلا و سکه در سایه نوسانات جهانی

پیام جوان: بازار طلا و سکه در نخستین روز معاملاتی هفته با تاثیرپذیری از رشد قیمت جهانی طلا و فضای پرابهام سیاسی بازگشایی شد. افزایش بهای انس جهانی در روزهای پایانی هفته گذشته، در کنار سیگنال‌های ناپایدار از مذاکرات ایران و آمریکا، زمینه‌ساز واکنش‌های هیجانی و حرکت صعودی قیمت‌ها در بازار داخلی شد. تعطیلات سه‌روزه و گمانه‌زنی درباره صدور قطعنامه علیه ایران نیز بر انتظارات افزایشی معامله‌گران دامن زد.

هم‌زمان، تنش‌های ژئوپلیتیک مانند درگیری‌های لبنان و اسرائیل، بحران اوکراین و تنش لفظی ترامپ و ایلان ماسک بر نوسانات بازارهای بین‌المللی، از جمله طلا، ارز و رمزارزها اثرگذار بودند. در بازار داخلی، طلای آب‌شده با کاهش تدریجی در معاملات پشت‌خطی، از ۲۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به حدود ۲۸ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسید. طلای ۱۸ عیار نیز با نرخی حدود ۶ میلیون و ۶۰۲ هزار تومان در محدوده‌ای نوسانی معامله شد.

در بخش سکه، سکه تمام که در معاملات پیش از تعطیلات به ۷۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان رسیده بود، در معاملات پشت‌خطی تا ۷۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان نیز پیش رفت، اما در نهایت به حدود ۷۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بازگشت. نیم‌سکه، ربع‌سکه و سکه گرمی نیز تغییر محسوسی نسبت به روزهای گذشته نداشتند و در محدوده قیمتی پیشین باقی ماندند، که این امر نشان‌دهنده احتیاط معامله‌گران در فضای مبهم سیاسی و ارزی کشور است.

 

  قیمت طلا و سکه پایین آمد

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان