پیام جوان: به گزارش ان بی سی بی اریا، ریچارد جو، رئیس دفتر کلانتری سانفرانسیسکو، صبح یکشنبه ۲۲ جون ۲۰۲۵ به اتهام involvement در یک تصادف رانندگی و فرار و ارائه اطلاعات نادرست به پلیس دستگیر شد. طبق بیانیه کلانتری، جو ساعت ۸ صبح به زندان شهرستان سانفرانسیسکو منتقل شد و وثیقهای به مبلغ ۷,۵۰۰ دلار برای او تعیین گردید. این دستگیری پس از تحقیقات واحد جنایی کلانتری و صدور حکم بازداشت توسط دادستان انجام شد. همچنین، واحد امور داخلی کلانتری تحقیق جداگانهای در این مورد آغاز کرده است. جو، که این حادثه در زمان غیرکاری او رخ داده، با دو اتهام جنحه مواجه است.
کلانتری سانفرانسیسکو اعلام کرد که ریچارد جو، ۶۵ ساله و دارای ۳۰ سال سابقه خدمت در اداره پلیس سانفرانسیسکو، بلافاصله پس از دستگیری از سمت خود تعلیق شده و در مرخصی اداری با حقوق قرار گرفته است. سخنگوی کلانتری از ارائه جزئیات بیشتر درباره زمان و مکان وقوع تصادف خودداری کرد و اداره پلیس سانفرانسیسکو نیز تا روز یکشنبه به درخواستها برای اطلاعات بیشتر پاسخ نداد. گزارشها حاکی است که جو هنگام وقوع حادثه از خودروی دولتی استفاده میکرده، امری که در داخل کلانتری بحثبرانگیز بوده است. تحقیقات جنایی و اداری همچنان ادامه دارد و پرونده به دادستانی سانفرانسیسکو ارائه شده است.
پل میاموتو، کلانتر سانفرانسیسکو، در بیانیهای تأکید کرد که کلانتری همه کارکنان خود را، صرفنظر از مقام یا نقش، به بالاترین استانداردهای اخلاقی و حرفهای ملزم میداند و متعهد به اطمینان از پاسخگویی افراد در برابر رفتارهای مجرمانه است. جو، که بنیانگذار و رئیس سابق انجمن افسران صلح آسیایی سانفرانسیسکو است، پیشتر به دلیل حفظ وضعیت افسر صلح و استفاده از یونیفرم و سلاح در نقش غیرنظامی خود مورد انتقاد برخی همکاران قرار گرفته بود. این دستگیری، تنها یک ماه پس از دستگیری یک افسر تازهکار پلیس به اتهام رانندگی در حالت مستی رخ داده و توجهها را به مسائل انضباطی در نهادهای انتظامی سانفرانسیسکو جلب کرده است.