• Homepage
  • >
  • ورزشی
  • >
  • الاهلی در آستانه دیدار حساس مقابل پرسپولیس به تساوی رسید

الاهلی در آستانه دیدار حساس مقابل پرسپولیس به تساوی رسید

پیام جوان: به گزارش “ورزش سه”، شب گذشته در مهم‌ترین دیدار هفته چهارم لیگ حرفه‌ای عربستان، تیم فوتبال النصر با گل به خودی بازیکن الاهلی در ثانیه‌های پایانی، به تساوی 1-1 در خانه دست یافت. این نتیجه در حالی رقم خورد که الاهلی در آستانه جدال حساس خود مقابل پرسپولیس قرار دارد.

ایوان تونی، بازیکن انگلیسی تازه‌وارد الاهلی، که با قراردادی 50 میلیون یورویی از برنتفورد به این تیم پیوسته است، اولین بازی رسمی خود را در مقابل النصر انجام داد. پس از این دیدار، تونی در مصاحبه‌ای اظهار داشت: «مسابقه بسیار سختی بود. ما برای کسب سه امتیاز تلاش کردیم، اما در دقایق پایانی گل خوردیم و دو امتیاز مهم را از دست دادیم. با این حال، باید به کار خود ادامه دهیم و در بازی‌های آینده جبران کنیم.»

تونی همچنین به استقبال گرم از او در عربستان اشاره کرد و افزود: «مشتاقانه منتظر ادامه این تجربه هستم. همه از من به گرمی استقبال کردند و امیدوارم بتوانم در بازی‌های آینده بهترین عملکرد را داشته باشم.»

مریح دمیرال، بازیکن ترک‌تبار الاهلی نیز در مورد این دیدار گفت: «بازی سختی بود چون با تیم قدرتمندی روبه‌رو شدیم. باید باهوش‌تر و مطمئن‌تر عمل می‌کردیم. حمایت هواداران برای ما بسیار مهم است و امیدواریم در بازی‌های آینده نیز در کنارمان باشند.»

لازم به ذکر است که دیدار حساس الاهلی و پرسپولیس روز دوشنبه در استادیوم ملک فیصل شهر جده برگزار خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان