• Homepage
  • >
  • اقتصادی
  • >
  • روند صعودی دلار تهران و هرات در اولین روز بهمن

روند صعودی دلار تهران و هرات در اولین روز بهمن

به گزارش اقتصادنیوز، بازار طلا، سکه و ارز در اولین روز بهمن شاهد نوسان مثبت قیمت‌ها نسبت به روز گذشته بود؛ روندی که به گفته تحلیلگران واکنش بازار به برگزاری مراسم تحلیف دونالد ترامپ است. این مراسم که در شامگاه امروز در ساختمان کنگره آمریکا برگزار می‌شود، یکی از مهم‌ترین تحولات سیاسی است که می‌تواند جهت‌گیری بازار را تعیین کند.

تصمیمات ترامپ درباره ایران، به‌ویژه در حوزه تحریم‌ها از نگاه فعالان بازار می‌تواند اثرات قابل توجهی بر بازار ارز داشته باشد.

بازگشت دلار به کانال ابتدایی کریدور هشتم
با این حال، قیمت دلار تهران معاملات را بدون تغییر نسبت به روز گذشته در کف کانال اول کریدور هشتم آغاز کرد و با نوسان مثبت به پله ششم این کانال رسید و در ادامه با کاهش به میانه این کانال برگشت.

قیمت دلار هرات نیز معاملات را با گپ مثبت 410 تومانی نسبت به معاملات پشت خطی شب گذشته، در پله ششم کف کریدور هشتم بازگشایی کرد و با نوسان مثبت وارد کانال اول این کریدور شد و تا پله چهارم این کانال پیش‌روی کرد. قیمت دلار هرات ادامه معاملات را در نیمه اول این کانال در معامله بود.

قیمت درهم امارات هم با گپ مثبت 60 تومانی 22 هزار و 300 تومان آغاز به کار کرد و با روند صعودی پله به پله تا 22 هزار و 360 تومان بالا رفت و با تغییر روند نزولی شد و تا 22 هزار و 240 تومان پایین آمد. براساس بررسی اقتصادنیوز، حباب دلاری درهم نیز کاهش یافت و 276 تومان محاسبه شد.

معامله‌گران فنی معتقدند مرز حمایتی درهم در 22 هزار و 200 تومان قرار دارد و عبور از این سطح می‌تواند باعث کاهش بیشتر قیمت شود. از سوی دیگر، مرز مقاومتی درهم در 22 هزار و 450 تومان است و در صورت شکست این مقاومت، احتمال حرکت به سمت 22 هزار و 750 تومان وجود دارد.

بازار ارز رسمی نیز امروز شاهد نوسان مثبت قیمت‌ها بود و براساس اعلام مرکز مبادله ایران،‌ دلار در مرکز مبادله ایران با افزایش 68 هزار و 518 تومان قیمت خورد. نرخ حواله‌ای آن نیز با گپ مثبت به 66 هزار و 651 تومان رسید. یورو نیز با گپ مثبت 70 هزار و 342 تومان معامله شد و حواله یورو هم با افزایش 68 هزار و 426 تومان قیمت خورد. ارزش درهم امارات نیز در بازار رسمی افزایش یافت و به 18 هزار و 657 تومان رسید و حواله درهم 18 هزار و 148 تومان معامله شد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان