• Homepage
  • >
  • ورزشی
  • >
  • آغاز پرحاشیه دوِرز در جاینتز؛ بیس اول همچنان دور از دسترس

آغاز پرحاشیه دوِرز در جاینتز؛ بیس اول همچنان دور از دسترس

پیام جوان: غیبت رافائل دوِرز، بازیکن جدید سان فرانسیسکو جاینتز، از تمرینات برنامه‌ریزی‌شده با ویل کلارک، اسطوره این تیم، برای بازی در پست بیس اول، حاشیه‌های زیادی در دنیای بیسبال به‌وجود آورده است. این اتفاق در حالی رخ داد که کلارک طی سه بازی مقابل تیم سابق دوِرز، رد ساکس، آماده تمرین با او بود اما دوِرز در هیچ‌کدام از جلسات حاضر نشد.

بر اساس گزارش ویل فلمینگ، گزارشگر رد ساکس، انتظار می‌رفت دوِرز در طول سری بازی‌های اخیر با کلارک تمرین کند. با این حال، کلارک در مصاحبه‌ای با شبکه No Filter گفت که شاید دوِرز تمایلی نداشت تمرین جلوی تیم سابقش انجام دهد. او با لحنی جدی خطاب به دوِرز گفت: “دفعه بعد که به سان فرانسیسکو بیایم، باید در زمین و در پست بیس اول باشی.”

دوِرز که پیش از این در رد ساکس حاضر به بازی در این پست نبود، پس از انتقال به جاینتز اعلام کرده بود که آماده همکاری در هر پستی است. او در پاسخ به حواشی اخیر، گفت ممکن است به دلیل مشغله‌های دوطرفه، زمان‌بندی تمرین با کلارک را از دست داده باشد. همچنین افزود که پس از رفع کامل ناراحتی در ناحیه کمر و کشاله ران، آماده بازی در بیس اول خواهد بود.

هرچند برخی گزارش‌ها حاکی از بی‌میلی احتمالی دوِرز هستند، اما به نظر نمی‌رسد او عمداً از حضور در تمرین‌ها خودداری کرده باشد. با وجود نگرانی‌هایی درباره افت عملکرد تهاجمی او از زمان پیوستن به جاینتز، کارشناسان معتقدند هنوز برای قضاوت درباره این بازیکن که هشت سال از قراردادش باقی مانده، زود است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان