• Homepage
  • >
  • اخبار کالیفرنیا
  • >
  • مطالعه‌ای در بریتیش کلمبیا: خرس‌های گریزلی در مناطق اکوتوریسم کمتر با انسان‌ها درگیر می‌شوند

مطالعه‌ای در بریتیش کلمبیا: خرس‌های گریزلی در مناطق اکوتوریسم کمتر با انسان‌ها درگیر می‌شوند

پیام جوان: به گزارش سیتی نیوز، بر اساس مطالعه‌ای جدید در بریتیش کلمبیا، خرس‌های گریزلی که به مناطق اکوتوریسم در امتداد رودخانه‌های ساحل مرکزی استان مراجعه می‌کنند، کمتر با انسان‌ها در جوامع پایین‌دست درگیر می‌شوند.

جیسون مودی از برنامه شیلات و حیات وحش ملت نُکسالک اظهار داشت که این تحقیق نشان می‌دهد اکوتوریسم، در صورت اجرای صحیح، عامل اصلی درگیری بین خرس‌ها و انسان‌ها نیست. وی افزود: «یافته‌ها به‌وضوح نشان می‌دهد که مشاهده خرس‌ها به روش مناسب، آن‌ها را به درگیری‌های بعدی با انسان‌ها سوق نمی‌دهد.»

این مطالعه که در ژورنال کانادایی جانورشناسی منتشر شده، با استفاده از نمونه‌برداری از موهای خرس‌ها در امتداد رودخانه آتناکو در دره بلاکولا، ۱۱۸ خرس گریزلی را شناسایی کرده است. کیت فیلد، نویسنده اصلی تحقیق و دانشجوی دکترای دانشگاه ویکتوریا، بیان کرد که هر تار مو مانند «خرده نانی در مسیر خرس» عمل می‌کند و به ردیابی حرکت آن‌ها کمک می‌کند.

این تحقیق در پاسخ به این سؤال انجام شد که آیا خرس‌هایی که به مناطق اکوتوریسم مراجعه می‌کنند، به انسان‌ها عادت کرده و در نتیجه بیشتر درگیر می‌شوند یا خیر. نتایج نشان داد که خرس‌های بازدیدکننده از این مناطق، کمتر با انسان‌ها درگیر می‌شوند.

مودی همچنین اشاره کرد که فعالیت‌های انسانی، به‌ویژه در ترکیب با کاهش جمعیت ماهی‌های سالمون، خرس‌های گریزلی را بیشتر به سمت درگیری با انسان‌ها سوق داده است.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان