جان کندی: بازگشت تحریم‌ها تنها راه مقابله با تهران است

پیام جوان: سناتور جان کندی، نماینده جمهوری‌خواه ایالت لوئیزیانا، در سخنرانی اخیر خود در صحن سنا بار دیگر بر ضرورت اعمال فشار اقتصادی بر جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد. او گفت به دلیل فعالیت‌های تروریستی وابسته به تهران، راهی جز تشدید تحریم‌ها باقی نمانده و باید آیت‌الله خامنه‌ای را تحت فشار اقتصادی چنان قرار داد که «از پا درآید».

کندی در بخشی از سخنانش به اخراج سفیر جمهوری اسلامی ایران از استرالیا و قرار گرفتن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی در این کشور اشاره کرد. او یادآور شد که این تصمیم پس از حمله عوامل جمهوری اسلامی به یک کنیسه و یک فروشگاه متعلق به یهودیان اتخاذ شده و باید به‌عنوان اقدامی بازدارنده ادامه یابد.

این سناتور آمریکایی همچنین عملکرد دولت اوباما در توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ را مورد انتقاد قرار داد و گفت جمهوری اسلامی به وعده خود برای توقف ساخت سلاح هسته‌ای عمل نکرد. او افزود که با وجود حملات آمریکا به برخی سایت‌های هسته‌ای ایران، تهران همچنان از مذاکره برای دستیابی به توافق جدید خودداری می‌کند و خطر فعالیت‌های هسته‌ای پابرجاست.

کندی با استقبال از تلاش اروپا برای فعال‌سازی «مکانیسم ماشه» و بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، خواستار اجرای جدی این محدودیت‌ها شد. او تصریح کرد که هرچند از نظر انسانی با مردم ایران همدردی می‌کند، اما در برابر رهبران جمهوری اسلامی هیچ همدردی‌ای ندارد و تأکید کرد فشار حداکثری اقتصادی تنها راه توقف فعالیت‌های هسته‌ای و تروریستی ایران است.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان