پیش‌بینی‌ها: سپتامبر در ونکوور خنک‌تر و مرطوب‌تر آغاز می‌شود

پیام جوان: به گزارش ونکوور ایز آوسوم، پیش‌بینی‌های بلندمدت نشان می‌دهد که ونکوور مترو در آستانه سپتامبر با شرایطی مرطوب‌تر و خنک‌تر نسبت به تابستان گذشته روبه‌رو خواهد شد. کارشناسان می‌گویند اگرچه کاهش شدید دما رخ نمی‌دهد، اما انتظار نمی‌رود که این منطقه مانند ماه‌های تابستان گرمای بالاتر از حد معمول را تجربه کند.

سازمان محیط زیست کانادا احتمال صدور هشدار گرما برای لوئر مینلند را بررسی می‌کند؛ به‌ویژه اگر دمای شبانه در موج گرمایی که از جمعه ۲۲ آگوست آغاز شده، افزایش یابد. بر اساس پیش‌بینی‌ها، دمای سواحل در آخر هفته از اواسط ۲۰ درجه سانتی‌گراد فراتر نمی‌رود، اما در میانه هفته آینده ممکن است تا ۲۶ درجه و در مناطق داخلی بیش از ۳۰ درجه سانتی‌گراد افزایش یابد.

با این حال، پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که گرما پس از تاریخ‌های ۲۸ و ۲۹ آگوست ادامه‌دار نخواهد بود و روند دمایی تغییر خواهد کرد. کارشناسان می‌گویند الگوی دقیق پس از این بازه زمانی هنوز مشخص نیست.

طبق برآوردهای کلی سازمان محیط زیست، دو هفته نخست سپتامبر با بارش بیشتر و دمایی نزدیک به میانگین همراه خواهد بود. این تغییرات، نشانه‌ای از گذار از تابستان گرم‌تر از حد معمول به سوی پاییز هواشناسی است که از اول سپتامبر آغاز و تا اعتدال پاییزی در ۲۲ سپتامبر ادامه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان