تخلیه بزرگ‌ترین اردوگاه بی‌خانمان‌های سن‌حوزه از دوشنبه آغاز می‌شود

پیام جوان: به گزارش ان بی سی بی اریا، در آستانه تخلیه بزرگ‌ترین اردوگاه بی‌خانمان‌های شهر سن حوزه، صدها نفر از ساکنان پارک کلمبوس در شرایطی پر از اضطراب و بلاتکلیفی قرار گرفته‌اند. شهرداری اعلام کرده است که عملیات تخلیه از صبح دوشنبه آغاز خواهد شد، اما بسیاری از افراد نمی‌دانند پس از خروج از این مکان به کجا خواهند رفت.

برخی از ساکنان این اردوگاه با وکلای داوطلب دیدار کرده‌اند تا از حقوق خود مطلع شوند، اما نگرانی‌ها همچنان بالاست. کاترین دیویس، که به عنوان «شهردار غیررسمی» پارک شناخته می‌شود و بیش از شش سال در این مکان زندگی کرده، می‌گوید هنوز اتاقی در متل‌های دولتی برای او فراهم نشده است. او تأکید کرد: «نزدیک به ۴۰۰ نفر اینجا هستند، اما تخت کافی برای همه وجود ندارد.»

بخش دیگری از بی‌خانمان‌ها امیدوار بودند در مرکز هدایت جدید نزدیک پارک واتسون اسکان یابند، اما این مرکز به دلیل تأخیر در ساخت‌وساز تا پایان ماه آماده نخواهد شد. برخی مانند جیمز شاو، که در خودرویش زندگی می‌کند، می‌گویند این تخلیه تنها افراد بی‌خانمان را به «سایه‌ها» بازمی‌گرداند و فرصت دریافت کمک واقعی را از بین می‌برد.

در حالی که فعالان اجتماعی از کمبود اطلاعات و ضعف ارتباطات شهرداری در این روند انتقاد می‌کنند، مت ماهان، شهردار سن حوزه، وعده داده است که بیش از ۴۰۰ واحد مسکونی جدید راه‌اندازی خواهد شد. او گفت عملیات پاکسازی و تخلیه ممکن است سه ماه طول بکشد و تأکید کرد که در مکان‌های جدید، امکاناتی چون امنیت، سرویس بهداشتی، وعده‌های غذایی و خدمات حمایتی در نظر گرفته خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان