شهردار ونکوور: استخر کیتسی باید بدون رزرو در دسترس همه باشد

پیام جوان: به گزارش ونکوور ایز آوسوم، کن سیم، شهردار ونکوور، به طور رسمی به بحث‌و‌جدل درباره سیستم رزرو استخر کیتسیلانو ورود کرده و خواستار حذف آن شده است. این سیستم که در دوران همه‌گیری کووید-۱۹ برای مدیریت حضور در استخر ایجاد شده بود، همچنان فعال است و باعث نارضایتی گسترده میان شهروندان شده است. شهردار تأکید کرد که استخر کیتسی باید «برای همه و بدون مانع» در دسترس باشد.

سیم در نامه‌ای رسمی به کمیسرهای هیئت پارک، سیستم فعلی را مانعی بی‌مورد برای استفاده از یکی از محبوب‌ترین امکانات عمومی شهر توصیف کرد. او گفت که شهروندان نباید مجبور باشند برای لذت‌بردن از یک شنا ساده، برنامه‌ریزی و رزرو قبلی انجام دهند. او خواستار اقدام فوری برای بازگرداندن دسترسی آزاد و حذف سیستم پیچیده رزرو شد.

با وجود واکنش گسترده عمومی و فشار شهردار، هیئت پارک تصمیم گرفت اجرای سیستم رزرو را تا ۱۵ سپتامبر به تعویق بیندازد. این تصمیم به معنای تعطیلی استخر تا آن زمان است و هرگونه تغییر اساسی تا تابستان ۲۰۲۶ به تعویق خواهد افتاد. شهردار این تصمیم را نوعی “ترجیح تعویق بر اقدام” توصیف کرد و نسبت به تبعات آن برای شهروندان هشدار داد.

جنجال بر سر این موضوع از اوایل جولای، پس از شکایت یکی از ساکنان قدیمی شهر آغاز شد. جودی ونس که از پر بودن استخر در هنگام مراجعه ناامید شده بود، خواستار لغو محدودیت‌ها شد. اکنون شهردار اعلام کرده است که در حال بررسی همه گزینه‌ها برای حذف سیستم رزرو و بازگرداندن دسترسی ساده برای عموم است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان