نشست اقتصادی جدید آمریکا و چین؛ امید به کاهش تنش‌ها

پیام جوان: در ادامه تنش‌های تجاری میان واشنگتن و پکن، رئیس‌جمهور ایالات متحده اعلام کرد که سه مقام ارشد کابینه‌اش روز ۱۹ خرداد در لندن با نمایندگان چین دیدار خواهند کرد. هدف از این نشست بررسی امکان دستیابی به یک توافق تجاری جدید میان دو کشور عنوان شده است. دونالد ترامپ این خبر را در پیامی در شبکه اجتماعی خود «تروث سوشیال» منتشر کرده است.

طبق اعلام ترامپ، اسکات بسنت (وزیر خزانه‌داری)، هاوارد لوتینک (وزیر بازرگانی) و جیمیسون گریر (نماینده تجاری ایالات متحده) در این دیدار نمایندگی طرف آمریکایی را برعهده خواهند داشت. این نشست در حالی برنامه‌ریزی شده که یک روز پیش از آن، تماس تلفنی کم‌سابقه‌ای میان دونالد ترامپ و رئیس‌جمهور چین، شی جین پینگ، درباره تنش‌های اخیر و صادرات مواد معدنی حیاتی صورت گرفته است.

اگرچه توافق موقت ۹۰ روزه‌ای که در ۲۲ اردیبهشت میان دو کشور برای لغو برخی تعرفه‌های متقابل امضا شد، به بهبود نسبی بازارهای مالی انجامید، اما مسائل مهم‌تری همچنان روابط واشنگتن و پکن را تهدید می‌کند. اختلافاتی از جمله تجارت غیرقانونی فنتانیل، وضعیت تایوان و ساختار اقتصادی صادرات‌محور چین همچنان در دستور کار گفت‌وگوهای آینده قرار دارد.

 

  گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه آمریکا با ولیعهد عربستان درباره تهدید پهپادی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان