پیام جوان: به گزارش سیتی نیوز، شورای شهر ونکوور با رأی ۶ به ۵ پیشنهاد کریستین بویل برای ایجاد دفتر حمایت از مستأجران را رد کرد. این دفتر قرار بود از مستأجران در برابر افزایش غیرقانونی اجاره و اخراجهای ناعادلانه حمایت کند، بهویژه در شرایط بحران مسکن ونکوور. بویل با اشاره به موفقیت دفاتر مشابه در تورنتو و لسآنجلس، این ابتکار را برای کمک به مستأجران در برابر قوانین پیچیده ضروری میدانست.
مخالفان، از جمله شهردار کن سیم و حزب ABC، استدلال کردند که این دفتر با واحد اجرای استانداردهای شهر تداخل دارد و هزینه ۱.۴ میلیون دلاری آن غیرضروری است. آنها خواستار تقویت اجرای قوانین موجود شدند. این تصمیم با انتقاد حامیان مستأجران مواجه شد که آن را مانعی برای حمایت در بازار اجاره رقابتی میدانند.
رد این پیشنهاد منعکسکننده تنشها در مدیریت بحران مسکن ونکوور است. در حالی که بویل به دنبال راهحلهای جایگزین است، فقدان یک دفتر اختصاصی ممکن است فشار بر مستأجران را افزایش دهد. بحثهای عمومی و فشار برای سیاستهای حامی مستأجران احتمالاً ادامه خواهد یافت.