فورد بیش از یک میلیون خودرو را به دلیل نقص دوربین عقب فراخوان کرد

پیام جوان: به گزارش ان تی دی، فورد موتور بیش از یک میلیون خودرو را به دلیل نقص نرم‌افزاری که ممکن است باعث فریز شدن نمایشگر دوربین عقب شود و خطر تصادف را افزایش دهد، فراخوان کرده است. این فراخوان شامل ۱,۰۷۵,۲۹۹ خودروی فورد و لینکلن مدل‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۵ است. اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA) در ژانویه پس از شکایات مشتریان، که برخی شامل فریز شدن صفحه دوربین عقب هنگام دنده‌عقب بود، از این مشکل مطلع شد. فورد یک تصادف جزئی مرتبط با این نقص را تأیید کرد، اما هیچ مصدومیتی گزارش نشد. گزارش ایمنی اعلام کرد که این مشکل بدون هشدار رخ می‌دهد و تصویر فریز‌شده محیط خودرو را به‌غلط نشان می‌دهد.

این نقص ناشی از توالی نادرست در زیرساخت ارتباط بی‌سیم است که می‌تواند تصویر دوربین عقب را فریز، حذف یا با تأخیر نشان دهد. صفحه‌های سرگرمی خودرو ممکن است فریز شوند، سیاه شوند یا به‌طور غیرمنتظره ری‌استارت کنند. مدل‌های تحت تأثیر شامل لینکلن نویگیتور، فورد F-150، موستانگ، برانکو، و غیره است. فورد اعلام کرد که به‌روزرسانی‌ها در نمایندگی‌ها یا از طریق شبکه بی‌سیم برای خودروهای واجد شرایط انجام می‌شود. نمایندگی‌ها در ۱۲ می مطلع شدند و تعمیرات از ۱۶ تا ۲۰ جون برنامه‌ریزی شده است. فورد پیش‌تر نیز در آوریل و فوریه به دلیل مشکلات مشابه دوربین عقب فراخوان‌هایی داشت و در نوامبر ۲۰۲۴ به دلیل تأخیر در فراخوان‌ها و نقض قوانین ایمنی، ۱۶۵ میلیون دلار جریمه شد.

سهام فورد پس از تأیید فراخوان توسط NHTSA در روز سه‌شنبه کاهش یافت و با ۱.۳۱ درصد افت به ۱۰.۱۷ دلار رسید. فورد در ۵ می گزارش داد که درآمد سه‌ماهه اول ۲۰۲۵ با ۵ درصد کاهش به ۴۰.۷ میلیارد دلار و سود تعدیل‌شده قبل از بهره و مالیات از ۲.۸ میلیارد به ۱ میلیارد دلار سقوط کرده است، که به کاهش ۷ درصدی فروش، توقف برنامه‌ریزی‌شده تولید برای عرضه مدل‌های جدید، و عدم اطمینان از تعرفه‌ها نسبت داده شد.

  فورد ۱۵,۰۰۰ خودرو را در کانادا به دلیل نقص ترمز فراخوان کرد

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان