پروازهای ارزان‌قیمت از استاکتون به دنور: دو بار در هفته

پیام جوان: به گزارش فاکس 40، شرکت هواپیمایی ارزان‌قیمت Allegiant از روز پنج‌شنبه پروازهای جدیدی را از استاکتون، کالیفرنیا، به دنور، کلرادو، آغاز کرد. این پروازها دو بار در هفته، روزهای یکشنبه و پنج‌شنبه، از فرودگاه متروپولیتن استاکتون به فرودگاه بین‌المللی دنور انجام می‌شود. این سرویس جدید بخشی از استراتژی Allegiant برای ارائه پروازهای بدون توقف با قیمت‌های مقرون‌به‌صرفه است.

درو ولز، مدیر ارشد تجاری Allegiant، این پروازها را فرصتی برای اتصال مسافران استاکتون به دنور دانست و تأکید کرد که مدل کسب‌وکار شرکت با تمرکز بر پروازهای مستقیم و ارزش بالا همچنان جذاب است. Allegiant، که در سال ۱۹۹۷ تأسیس شد، به اتصال شهرهای کوچک‌تر به مقاصد پرطرفدار معروف است و این مسیر جدید می‌تواند به افزایش دسترسی و گردشگری منطقه‌ای کمک کند.

این سرویس جدید برای ساکنان استاکتون گزینه‌ای راحت و اقتصادی برای سفر به دنور فراهم می‌کند و می‌تواند به رشد اقتصادی محلی از طریق افزایش سفر و گردشگری کمک کند. با توجه به تمرکز Allegiant بر شهرهای کوچک‌تر، این پروازها ممکن است فرصت‌های جدیدی برای مسافران و کسب‌وکارهای منطقه ایجاد کنند، در حالی که رقابت در بازار پروازهای ارزان‌قیمت را تقویت می‌کند.

  هرم Transamerica پس از بازسازی، درهای خود را به روی عموم می‌گشاید

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان