NotebookLM به اندروید آمد؛ نسخه iOS در راه است

پیام جوان: اپلیکیشن NotebookLM، دستیار هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی که نخستین‌بار در سال ۲۰۲۳ معرفی شد، اکنون برای کاربران اندروید نیز در دسترس قرار گرفته است. پیش‌تر این ابزار تنها از طریق نسخه دسکتاپ قابل استفاده بود و قرار است نسخه iOS آن نیز در روز سه‌شنبه منتشر شود. NotebookLM با هدف کمک به تحلیل و درک اطلاعات پیچیده، به‌ویژه در فرآیند یادداشت‌برداری و تحقیق، طراحی شده است.

از جمله ویژگی‌های نسخه اندروید این برنامه می‌توان به Audio Overviews اشاره کرد؛ قابلیتی که با استفاده از هوش مصنوعی، پادکست‌هایی متناسب با محتوای اسناد کاربران تولید می‌کند. این پادکست‌ها از پخش در پس‌زمینه و استفاده آفلاین نیز پشتیبانی می‌کنند. کاربران می‌توانند دفترچه‌های جدید بسازند، به دفترچه‌های قبلی خود دسترسی داشته باشند و اسناد را از دستگاه خود بارگذاری یا مشاهده کنند.

این اپلیکیشن از حالت تاریک و روشن نیز پشتیبانی کرده و به‌صورت خودکار با تنظیمات سیستم همگام می‌شود. گفته می‌شود گوگل در کنفرانس I/O که سه‌شنبه آینده برگزار خواهد شد، جزئیات بیشتری درباره NotebookLM و برنامه‌های توسعه آن ارائه خواهد کرد.

 

  پشتیبانی نکردن گوگل از ایمیل‌های سیاسی در برابر فیلترهای اسپم جیمیل

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان