• Homepage
  • >
  • اقتصادی
  • >
  • افت قیمت جهانی طلا، بازار ایران را هم پایین کشید

افت قیمت جهانی طلا، بازار ایران را هم پایین کشید

پیام جوان: بازار طلا و سکه امروز نیز به روند نزولی خود ادامه داد و کاهش قیمت‌ها تحت تأثیر افت بهای جهانی طلا از مرز ۳۵۰۰ دلار به حوالی ۳۳۰۰ دلار رخ داد. فعالان بازار دلیل اصلی این کاهش را نبود اخبار مثبت سیاسی و اقتصادی در سطح بین‌المللی می‌دانند. با توجه به نوسانات سیاسی داخلی و فضای راکد جهانی، بازار طلا همچنان در شرایط رکود و بی‌تحرکی به سر می‌برد.

تحلیلگران بر این باورند که در کوتاه‌مدت، بازار طلا و ارز بیش از پیش تحت تأثیر نتایج مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود. اگر مذاکرات به نتایج مثبتی برسد، ممکن است تحرکاتی صعودی در بازار شکل بگیرد. در غیر این صورت، ثبات نسبی فعلی با نوسانات محدود ادامه خواهد داشت تا مشخص شدن نتایج مذاکرات در روزهای آینده.

در این میان، تغییرات در سیاست‌های پولی آمریکا نیز بازار جهانی طلا را تحت تأثیر قرار داده است. اظهارات ترامپ درباره حفظ جروم پاول در ریاست فدرال رزرو، در عین حال که سیگنالی مثبت برای بازارهای مالی بود، اما تأکید او بر کاهش نرخ بهره باعث کاهش جذابیت طلا و عقب‌نشینی قیمت جهانی این فلز گران‌بها شد. طلا در حال حاضر بین مرز حمایتی ۳۲۹۰ و مقاومت ۳۳۸۵ دلار در نوسان است. طلای آبشده نیز امروز در حدود ۲۸ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان معامله شد و هر گرم طلای ۱۸ عیار به ۶ میلیون و ۵۰۳ هزار تومان رسید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان