• Homepage
  • >
  • ورزشی
  • >
  • پرونده شکایت اوساسونا از بارسلونا به تعویق افتاد؛ احتمال کسر امتیاز در صورت تأیید تخلف

پرونده شکایت اوساسونا از بارسلونا به تعویق افتاد؛ احتمال کسر امتیاز در صورت تأیید تخلف

پیام جوان: پرونده شکایت باشگاه اوساسونا از بارسلونا به دلیل استفاده ادعایی غیرمجاز از اینیگو مارتینز همچنان در دست بررسی است و صدور رأی نهایی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا به تعویق افتاده است. این شکایت که در تاریخ ۲۸ مارس (هشتم فروردین) ثبت شد، بر پایه ماده پنجم مقررات فیفا درباره حضور بازیکنان ملی‌پوش در اختیار تیم‌های باشگاهی مطرح شده است.

بر اساس این ماده، بازیکنی که به تیم ملی دعوت شده، حتی در صورت عدم حضور، تنها در صورت موافقت فدراسیون یا مصدومیت رسمی، می‌تواند در بازی‌های باشگاهی شرکت کند. اینیگو مارتینز به دلیل مصدومیت توسط فدراسیون کنار گذاشته شد و جای خود را به دین هویسن داد. بارسلونا نیز مستندات پزشکی را به تأیید فدراسیون رساند و دفاعیات خود را ظرف مهلت سه روزه به مراجع ذی‌ربط ارائه داد.

در صورتی که کمیته انضباطی حضور مارتینز را غیرقانونی تشخیص دهد، بارسلونا با خطر کسر سه امتیاز مواجه خواهد شد. البته در این صورت، این باشگاه حق اعتراض به رأی صادره را دارد و می‌تواند پرونده را به کمیته استیناف و سپس به دیوان داوری ورزش ارجاع دهد. فعلاً، رأی نهایی در انتظار جمع‌بندی اسناد و بررسی بیشتر باقی مانده است.

 

  نتایج دیدارهای برگزار شده شب دوم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان