• Homepage
  • >
  • ورزشی
  • >
  • سقوط منچسترسیتی به بحران؛ سومین شکست متوالی برای پپ و تهدید شکست چهارم

سقوط منچسترسیتی به بحران؛ سومین شکست متوالی برای پپ و تهدید شکست چهارم

پیام جوان: به گزارش “ورش سه”، خطر بحران در کمین منچسترسیتی است، اگر نگوییم همین حالا در بحران است. تیم پپ دیروز در لیسبون مقابل اسپورتینگ روبن آموریم با نتیجه ۴-۱ شکست خورد که این باخت، سریال شکست‌های متوالی (سه باخت متوالی) را ادامه می‌دهد و شامل حذف از جام اتحادیه برابر تاتنهام (۲-۱) و شکست در لیگ برتر مقابل بورنموث (۲-۱) نیز می‌شود.

در دوران پپ، چنین چیزی از آوریل ۲۰۱۸ تا به حال رخ نداده و اگر سیتی در هفته آینده مقابل برایتون شکست بخورد، با یک واقعیت نادر روبرو خواهیم شد: چهار شکست متوالی برای گواردیولا در منچستر.

طبق آمار، سیتی از اکتبر ۲۰۱۶ (۴-۰ مقابل بارسلونا) چهار گل در اروپا دریافت نکرده بود و دیروز یک روند ۲۵ بازی بدون باخت در لیگ قهرمانان (بدون احتساب شکست‌های پنالتی) که از می ۲۰۲۲ برای پپ ادامه داشت، قطع شد.

بحران نتایج وجود دارد، هرچند سیتی هنوز به خاطر زنده بودن در لیگ برتر (در جایگاه دوم با دو امتیاز کمتر از لیورپول) می‌تواند بهانه‌ای داشته باشد. همچنین در لیگ قهرمانان به طور موقت در جایگاه ششم قرار دارد (هفت امتیاز از چهار بازی پس از پیروزی مقابل براتیسلاوا و اسپارتا و تساوی ۰-۰ برابر اینتر) و همچنین در آگوتس موفق به کسب سوپرجام شد (در پنالتی‌ها مقابل منچستریونایتد).

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان