وکیل مهرجویی: احتمال وجود عوامل پشت پرده در این جنایت

پیام جوان: وکیل اولیای دم داریوش مهرجویی و همسرش، وحیده محمدی‌فر، در سالگرد قتل این زوج هنری، از وجود ابهامات جدی در پرونده خبر داده و مدعی شده است که افراد دیگری نیز در این جنایت دست داشته‌اند.

روزنامه اعتماد در گزارشی اختصاصی به بررسی پرونده قتل مهرجویی پرداخته و به نقل از مانوش منوچهری، وکیل اولیای دم، نوشته است که تحقیقات در این پرونده ناقص بوده و شواهد نشان می‌دهد که متهمان بازداشت‌شده تنها مجریان یک نقشه از پیش طراحی شده بوده‌اند.

ابهامات مطرح شده در پرونده:

  • عدم سرقت اموال: برخلاف سرقت‌های معمولی، هیچ وسیله ارزشمندی از خانه مهرجویی به سرقت نرفته است.
  • عدم وجود شواهد کافی: شواهد موجود برای اثبات حضور متهمان در صحنه جرم کافی نیست و تنها رد پای یکی از متهمان که زیر ۱۸ سال دارد، با ابهاماتی همراه است.
  • انگیزه ضعیف متهمان: انگیزه متهمان برای ارتکاب چنین جنایتی ضعیف بوده و یکی از آنها نیز به زور به اعتراف وادار شده است.
  • آلت قتاله و رد خون: آلت قتاله پیدا شده فاقد رد خون قربانیان بوده و اپلیکیشن‌های گوشی‌های متهمان نیز به طور کامل پاک شده است.

تقاضای تکمیل تحقیقات:

وکیل اولیای دم با اشاره به اینکه تحقیقات در سه مورد ناقص بوده، خواستار تکمیل تحقیقات و بررسی دقیق‌تر پرونده شده است. وی تاکید کرده است که به نظر می‌رسد فرد یا افرادی دیگر در این جنایت دست داشته‌اند و متهمان بازداشت‌شده تنها مجریان اوامر آنها بوده‌اند.

واکنش‌ها به حکم صادره:

پیش از این، دادگاه کیفری استان البرز حکم قصاص نفس را برای متهم ردیف اول و ۳۶ سال حبس را برای متهمان ردیف دوم و سوم صادر کرده بود. اما صدور این حکم با واکنش‌های گسترده‌ای روبرو شد و بسیاری از کارشناسان حقوقی و فعالان مدنی آن را عجولانه و بدون بررسی دقیق همه جوانب پرونده دانستند.

بر اساس گزارش VOA

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان