• Homepage
  • >
  • ایران و جهان
  • >
  • اعتراضات مردمی و اعتصاب‌ها در دومین سالگرد کشته شدن مهسا امینی

اعتراضات مردمی و اعتصاب‌ها در دومین سالگرد کشته شدن مهسا امینی

پیام جوان: در دومین سالگرد درگذشت مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد، امجد امینی، پدر وی، از اعتصاب عمومی و همدردی گسترده اصناف در شهرهای کردنشین ایران قدردانی کرده و این اقدام را هشداری جدی و پیام اعتراضی روشن به مقامات جمهوری اسلامی دانست.

امینی در یک استوری اینستاگرامی با تاکید بر هشدار به مسئولان اظهار داشت: «هیچ‌گاه نباید فرزندان این سرزمین، مشابه آنچه بر سر ژینا و دیگران آمد، دچار ظلم و ستم شوند.»

وی در پیام خود با اشاره به اعتصاب عمومی و حمایت گسترده اصناف، کسبه، و مردم شریف مناطق کردنشین ایران در سالگرد شهادت مهسا امینی، به ویژه در شهرستان‌های سقز، سنندج، مریوان، و سایر مناطق، گفت: «این اقدام با وجود بحران‌ها و شرایط سخت معیشتی، اقتصادی و مالی، نشان‌دهنده حس انسان‌دوستی و همدلی این مردم بزرگوار است.»

در پایان، امینی با تشکر مجدد از مردم ایران، ابراز امیدواری کرد که «دیگر هرگز در این کشور شاهد مرگ مظلومانه فرزندان‌مان به دست نیروهایی که قانوناً باید حافظ جان و مال مردم باشند، نباشیم.»

در همین حال، در زندان اوین نیز گروهی از زنان زندانی سیاسی به مناسبت دومین سالگرد کشته شدن مهسا امینی، دست به اعتصاب غذا زده‌اند. بنا به گزارش‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی، این زنان در اعتراض به سیاست‌های سرکوبگرانه حکومت و برای هم‌صدایی با مردم معترض ایران، این اقدام را انجام داده‌اند.

همچنین گزارش‌ها حاکی از تهدید مقامات وزارت اطلاعات علیه خانواده امینی و مستقر شدن نیروهای امنیتی در اطراف خانه آنها در سقز است. این تهدیدات شامل منع خروج از خانه و حضور بر مزار دخترشان نیز می‌شود.

علاوه بر این، برخی منابع از اختلال شدید اینترنت در شهرهای غربی ایران، از جمله سقز و سنندج، خبر داده‌اند. این در حالی است که گزارش‌ها نشان می‌دهد اصناف و کسبه در چندین شهر کردنشین به مناسبت سالروز درگذشت مهسا امینی، دست به اعتصاب زده‌اند.

بر اساس گزارش VOA

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان