استقبال گروه‌های حامی ترامپ از کاروان او در وودساید

پیام جوان: به گزارش ان بی سی بی اریا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا و نامزد فعلی حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست‌جمهوری، روز جمعه در یک مراسم خصوصی جمع‌آوری کمک‌های مالی در منطقه وودساید شرکت کرد.

این رویداد که با حضور اهداکنندگان بزرگ برگزار شد، هزینه‌ای بین ۵۰۰ هزار دلار برای هر زوج تا ۱۵۰ هزار دلار برای هر نفر داشت. همچنین فرصت‌های عکس‌برداری با ترامپ با قیمتی بین ۳۵ هزار تا ۷۰ هزار دلار در دسترس بود. برای شرکت‌کنندگان عادی، هزینه حضور در این مراسم بین ۳,۳۰۰ تا ۱۰,۰۰۰ دلار تعیین شده بود.

در همین حال، حزب جمهوری‌خواه شهرستان سن متئو نیز یک رویداد با عنوان «ما مردم کالیفرنیا» را همزمان با مراسم ترامپ برگزار کرد. این رویداد از ساعت ۹ صبح آغاز شد و شرکت‌کنندگان در پارک ال کامینو در پالو آلتو گرد هم آمدند. گروه‌هایی مانند «مادران برای آمریکا» نیز در اطراف منطقه حضور داشتند و به «قطار ترامپ» پیوستند تا از کاروان رئیس‌جمهور سابق استقبال کنند.

مارک لین، یکی از حامیان ترامپ، گفت: «فکر می‌کنم حالا مردم بیشتر متوجه آنچه در حال رخ دادن است شده‌اند و گفتگوها در جمع حاضر حاکی از حمایت از تلاش‌های ترامپ است، هرچند که این حمایت از سوی گروه کوچکی از افراد است.»

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان