پیام جوان: به گزارش اقتصادنیوز، بازار ارز طی دو روز گذشته به سمت مرزهای مقاومتی حرکت کرد و در حالی که دو سیگنال متناقض به بازار رسید، شرایط پیچیدهای برای معاملات رقم خورد. با وجود این که قیمتها در بازار طلا و سکه دستخوش تغییراتی شدند، بازار ارز نیز با نوساناتی همراه بود؛ روندی که در پی آن قیمت دلار در هرات در سطح ۵۹ هزار و ۲۵۰ تومان آغاز کرد و در نهایت در ۵۹ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد. دلار هرات در معاملات پشت خطی یکشنبه به ۶۰ هزار و ۲۰ تومان رسیده بود؛ در روز دوشنبه از این کانال عقب نشست و آخرین قیمت در معاملات پشت خطی ۵۹ هزار و ۵۲۰ تومان بود. به گزارش اقتصادنیوز، تحلیلگران فنی معتقدند اگر دلار هرات به زیر سطح ۵۹,۴۸۰ تومان برسد، کاهش قیمت احتمالی آن تا ۵۹ هزار و ۲۵۰ تومان خواهد بود، که میتوان این محدوده را به عنوان کف روزانه و هفتگی در نظر گرفت.
قیمت دلار در بازار تهران هم سرنوشتی مشابه دلار هرات داشت و قیمت اسکناس آمریکایی که در معاملات روزانه یکشنبه به ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان رسیده بود، روز دوشنبه با افزایش به ۶۰ هزار و ۵۰ تومان هم رسید و در نهایت ۵۹ هزار و ۹۰۰ تومان معامله شد. تحلیلگران معتقدند که مرز حمایتی ۵۹ هزار و ۲۰۰ تومان برای دلار تهران اهمیت ویژهای دارد و در صورت عبور از این مرز، دلار ممکن است تا ۵۸ هزار و ۴۰۰ تومان کاهش یابد. در مقابل، مرز مقاومتی ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان به عنوان سطح حیاتی در نظر گرفته شده است که در صورت شکستن و تثبیت، راه برای سطوح بالاتر باز خواهد شد.
قیمت درهم امارات هم با گپ منفی ۵۰ تومانی، در ۱۶,۲۰۰ تومان شروع به کار کرد و سپس با افزایش به ۱۶,۲۸۰ تومان رسید و در نهایت در ۱۶,۲۷۰ تومان بسته شد. در بازار رمزارزها هم تتر با صعودی قابلتوجه به کانال ۶۰ هزار تومان رسید و تا ۶۰ هزار و ۷۰۰ تومان بالا رفت و در نهایت ۶۰ هزار و ۱۰۰ تومان معامله شد که بالاتر از قیمت دلار است. براساس پیگیری خبرنگار اقتصادنیوز از تحلیلگران، این گروه هشدار می دهند که قیمت بیتکوین ممکن است ۲۰ درصد کاهش یابد و در ماه سپتامبر به ۴۰۰۰۰ دلار برسد. گزارشها نشان میدهد از زمانی که قیمت بزرگترین ارز دیجیتال در ۲۸ آگوست (۷ شهریور) از بیش از ۶۲ هزار دلار به حدود ۵۸ هزار دلار سقوط کرد، نهنگها بهشدت در حال خرید هستند.
به گزارش اقتصادنیوز، با توجه به شرایط فعلی و عوامل تأثیرگذار، بازار ارز در این هفته احتمالاً با نوساناتی مواجه خواهد شد و اگر دلار هرات و تهران بتوانند مرزهای مقاومتی کلیدی خود را بشکنند و بالای آنها تثبیت شوند، احتمال صعود بیشتر وجود دارد. اما در صورت کاهش قیمتها و شکست سطوح حمایتی مهم، بازار میتواند به سمت کاهش بیشتری حرکت کند. به همین دلیل، معاملهگران باید با دقت بیشتری نسبت به تغییرات بازار واکنش نشان دهند و تصمیمات خود را بر اساس نقاط کلیدی مقاومت و حمایت اتخاذ کنند.
بر اساس تحلیل تکنیکال، دلار هرات فردایی در کوتاه مدت در یک کنج مثلثی در حال نوسان است و برای ادامه نوسانات قویتر باید از این مثلث خارج شود. بازارساز محدوده ۵۶ هزار و ۸۰۰ تا ۶۰ هزار و ۲۰۰ تومان را برای دلار هرات تعیین کرده است. با توجه به الگوی مثلثی و خط ضلعی که از پایین به سمت بالا حرکت کرده است، پیشبینی میشود که دلار هرات در نهایت مقاومت جدیدی را بشکند و نوسانات شدیدی آغاز شود. در صورت عبور از سطح ۶۰ هزار و ۲۰۰ تومان، مرزهای جدید پیش روی دلار خواهد بود. بنابراین، معاملهگران نقدی و نوسانگیران توصیه میشود که در صورت عبور از ۶۰ هزار و ۲۰۰ تومان به خریداران بپیوندند و تا آن زمان نظارهگر بازار باشند.