پیام جوان: به گزارش کی تی وی یو، یک پدیده فوتبال 13 ساله اکنون جوانترین بازیکنی است که در تاریخ ورزشهای تیمی آمریکا حرفه ای شده است.
داوین کیمبرو در 13 سال و 5 ماه و 13 روزگی، با ساکرامنتو ریپابلیک اف سی در لیگ فوتبال آمریکا قراردادی امضا کرد که یک سطح پایین تر از لیگ برتر فوتبال است.
کیمبرو این هفته هنگام امضای قرارداد گفت: «میخواهم از پدر و مادرم، پدربزرگ و مادربزرگم تشکر کنم که همیشه از من حمایت میکنند، هر کاری که انجام میدهم. همچنین میخواهم از همه مربیانم در این اتاق تشکر کنم، همیشه به من فشار میآورند و به من کمک کردند تا به بازیکنی تبدیل شوم که امروز هستم.»
فوروارد 5 فوتی و 11 اینچی اولین بار در سال 2021 زمانی که 11 سال داشت به آکادمی جوانان این تیم پیوست و در دو فصل اول خود 61 گل به ثمر رساند. کیمبرو، از وودلند، کالیفرنیا ، امسال نیز شش گل به ثمر رساند.
کیمبرو واجد شرایط برای اولین بازی خود برای این باشگاه در روز شنبه است.