• Home
  • >
  • ورزشی
  • >
  • برد پرگل تیم ملی فوتسال زنان ایران در دومین مسابقه خود در کافا 2022

برد پرگل تیم ملی فوتسال زنان ایران در دومین مسابقه خود در کافا 2022

پیام جوان: به گزارش ورزش سه، بعد از برتری 5-2 مقابل ازبکستان در نخستین مسابقه از رقابت‌های کافا 2022، شاگردان فروزان سلیمانی در تیم فوتسال زنان ایران امروز به مصاف میزبان رقابت‌ها رفتند و برابر تاجیکستان صف‌‌آرایی کردند.

مطابق انتظار توپ و میدان در اختیار ایرانی‌ها بود و نیمه اول در شرایطی به پایان رسید که با گلزنی فاطمه پاپی، فرشته خسروی، فرشته کریمی و مهسا علی مددی و البته ثبت یک گل به خودی، ملی‌پوشان با برتری 5 گله به رختکن رفتند.

در بدو آغاز نیمه دوم، سارا شیربیگی گل ششم را به ثمر رساند و یک دقیقه بعد از آن مجدداً موفق به گلزنی شد و سپس نوبت به فرشته کریمی رسید تا شمار گل‌های خود را در مسابقه امروز به عدد 2 برساند و در مجموع تیم ملی فوتسال زنان ایران با 8 گل از حریف خود پیش افتاد.

در ادامه مسابقه، شیربیگی هت‌تریک خود را تکمیل کرد و سحرپاپی هم در فاصله 2 دقیقه توانست 2 گل برای ایران به ثمر برساند و در واپسین لحظات مسابقه، فرشته خسروی دومین گل خود در این بازی و گل دوازدهم ایران رقم زد تا با به راه انداختن یک جشنواره گل، ملی‌پوشان فوتسال زنان ایران موفق به پیروزی مقابل تاجیکستانِ میزبان شوند.

تیم ملی فوتسال زنان ایران با کسب 6 امتیاز و تفاضل +15 صدرنشین است و ازبکستان با 4 امتیاز در جایگاه دوم قرار دارد؛ گفتنی است که زنان فوتسال ایران در سومین مسابقه دوشنبه 4 بهمن‌ماه از ساعت 13:30 به مصاف قرقیزستان می‌روند.

  بارسلونا در یک بازی دوستانه برابر منتخب لیگ استرالیا 2-3 برنده شد

دیدگاهتان را بنویسید

هم‌اکنون عضو خبرنامه پیام جوان شوید



همراهان پیام جوان