• Homepage
  • >
  • تکنولوژی
  • >
  • اتحادیه اروپا شرکت آمازون را ۸۸۸ میلیون دلار جریمه کرد!

اتحادیه اروپا شرکت آمازون را ۸۸۸ میلیون دلار جریمه کرد!

پیام جوان: به گزارش ایتنا، شرکت آمازون به تازگی با جریمه‌ای سنگین از سوی اتحادیه اروپا روبرو شده است و این اتحادیه این شرکت آمریکایی را با رقمی نزدیک به یک میلیارد دلار جریمه کرده است.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، کمیسیون ملی حفاظت از داده‌های لوکازمبورگ جریمه‌ای به مبلغ 746 میلیون یورو برابر با 888 میلیون دلار را برای شرکت امازون تغیین کرده است.

بر اساس اعلام رسمی این کمیسیون، جریمه یاد شده به علت تخطی آمازون از قوانین حریم خصوصی در اتحادیه اروپا ثبت شده است و به همین دلیل نیز جریمه یاد شده باید به این اتحادیه پرداخت گردد.

آمازون در حالی با این شوک روبرو شده که در حال اعلام گزارش‌های مالی خود برای درآمد سه ماهه دوم سال 2021 بود و به همین دلیل نیز این امر برای این شرکت دردسرهای بزرگی در گزارش سه ماهه بعدی در پی خواهد داشت.

بر اساس اطلاعات اولیه منتشر شده، آمازون به این شکایت تن نخواهد داد و درخواست بازنگری در این پرونده را به صورت رسمی ارائه خواهد کرد تا نتیجه کار احتمالا در دادگاه مشخص شود.

آمازون تنها شرکت قربانی در این زمینه نیست و شرکت گوگل نیز در ژانویه سال 2019 بابت جریانی مشابه با جریمه ای 50 میلیون یورویی یا همان 57 میلیون دلاری روبرو شده بود.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان