خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه به نقل از مرکز آمار آلمان گزارش داد که در پی همهگیری جهانی کرونا این کشور با بزرگترین کسر بودجه خود در ۳۰ سال اخیر مواجه شده است.
مطابق آمار جدید، کسر بودجه بخش عمومی در آلمان در سال ۲۰۲۰ به حدود ۲۲۵ میلیارد دلار رسیده است.
این از سال ۲۰۱۳ اولین کسر بودجه در آلمان و از زمان یکی شدن دو آلمان شرقی و غربی در ۳۰ سال پیش بزرگترین کسر بودجهای است که اقتصاد این کشور با آن مواجه شده است.
ویروس کرونا تاکنون جان بیش از ۷۷ هزار نفر را در آلمان گرفته و اقتصاد این کشور را با دشواری فراوان مواجه ساخته است، گرچه به دلیل تقاضا از سوی چین اقتصاد آلمان هنوز وضعی بهتر از دیگر کشورهای اروپایی دارد.
در سال ۲۰۲۰، در حالی که دولت آلمان تلاش میکرد شهربندان برقرار کند و در عین حال به مردم خود کمک کند، هزینه عمومی در این کشور با بیش از ۱۲ درصد افزایش به ۱.۷ تریلیون یورو رسید.
آلمان در حال حاضر با موج سوم از همهگیری دست و پنجه نرم میکند و بسیاری از کسب و کارها دستکم تا اواخر ماه جاری میلادی بسته خواهند ماند.
منبع: رادیو فردا