فراخوان گسترده محصولات غذایی آلوده مرتبط با حیوانات خانگی در آمریکا

پیام جوان: به گزارش ان تی دی، اخیراً دو شرکت بزرگ مواد غذایی در آمریکا به دلیل آلودگی محصولات خود به باکتری‌های خطرناک، اقدام به فراخوان گسترده محصولاتشان کرده‌اند. این اتفاق نگرانی‌هایی را در مورد ایمنی مواد غذایی و نظارت بر تولید محصولات غذایی در این کشور ایجاد کرده است.

شرکت “بلو ریج بیف” به دلیل آلودگی غذای حیوانات خانگی به باکتری سالمونلا و شرکت “ابی اسپشیالتی فودز” به دلیل احتمال آلودگی محصولات پنیر خود به باکتری لیستریا، مجبور به جمع‌آوری محصولات از بازار شده‌اند.

باکتری سالمونلا می‌تواند باعث بیماری‌های جدی در حیوانات خانگی و حتی انتقال آن به انسان شود. همچنین، باکتری لیستریا نیز برای گروه‌های آسیب‌پذیر مانند کودکان، سالمندان و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف بسیار خطرناک است.

این فراخوان‌ها در حالی صورت می‌گیرد که نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد اعتماد مردم آمریکا به سیستم نظارتی مواد غذایی به شدت کاهش یافته است. بسیاری از مردم معتقدند که دولت به اندازه کافی برای تضمین ایمنی مواد غذایی تلاش نمی‌کند.

در پی این رویدادها، برخی از نمایندگان کنگره آمریکا خواستار ایجاد یک سازمان واحد برای نظارت بر ایمنی مواد غذایی شده‌اند. آن‌ها معتقدند که این سازمان می‌تواند به طور مؤثرتری از سلامت مصرف‌کنندگان محافظت کند.

Photo from FDA

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان