پیام جوان: یک زن در تهران به دلیل گیر کردن شال خود در پلهبرقی جان باخت. این حادثه در روز پنجشنبه ۹ اسفند در پلهبرقی خیابان دماوند رخ داد. گزارشها حاکی از آن است که شال این زن در پلهبرقی گیر کرده و منجر به مرگ وی شده است.
این حادثه نمونهای از خطرات ناشی از حجاب اجباری در محیطهای کاری و عمومی است. پیشتر نیز موارد مشابهی گزارش شده بود؛ از جمله در آبان ۱۴۰۰، مرضیه طاهریان، کارگر ۲۱ ساله در سمنان، به دلیل گیر کردن مقنعهاش در دستگاه ریسندگی جان باخت. همچنین، در خرداد ۱۴۰۲، کارگر زنی در نیشابور به دلیل گیر کردن شال در دستگاه تزریق پلاستیک جان خود را از دست داد.
این حوادث نشاندهنده لزوم بازنگری در قوانین مربوط به حجاب اجباری و توجه به ایمنی زنان در محیطهای کاری و عمومی است. عدم توجه به این مسائل میتواند منجر به وقوع حوادث مشابه و از دست رفتن جان انسانها شود.