• Homepage
  • >
  • ایران و جهان
  • >
  • آمریکا تحریم‌های تازه‌ای علیه سه ایرانی و یک شرکت مرتبط با سپند اعمال کرد

آمریکا تحریم‌های تازه‌ای علیه سه ایرانی و یک شرکت مرتبط با سپند اعمال کرد

پیام جوان: ایالات متحده آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه سه شهروند ایرانی و یک شرکت وابسته به سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی ایران (سپند) اعمال کرد. وزارت خارجه و خزانه‌داری آمریکا اعلام کردند که افراد و نهاد تحریم‌شده، به‌طور مستقیم در توسعه سلاح‌های کشتار جمعی یا فعالیت‌های مرتبط با آن نقش دارند. شرکت «پویا پارس فناوران آینده‌نگر» و سه فرد به نام‌های محمدرضا صدیقی صابر، احمد حقیقت‌طلب و محمدرضا مهدی‌پور هدف این تحریم‌ها قرار گرفته‌اند.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه آمریکا، محمدرضا صدیقی ریاست «گروه شهید کریمی» در سپند را بر عهده دارد و در پروژه‌های مرتبط با تجهیزات انفجاری هسته‌ای فعالیت داشته است. احمد حقیقت‌طلب از مقام‌های ارشد پروژه آماد معرفی شده و محمدرضا مهدی‌پور نیز به عنوان رئیس «گروه شهید چمران» فعالیت‌های تحقیقاتی در حوزه برنامه هسته‌ای را هدایت می‌کرده است. سپند سازمانی وابسته به وزارت دفاع ایران است که پیش‌تر نیز در فهرست تحریم‌های آمریکا قرار داشته است.

تحریم‌های جدید در حالی اعلام شده‌اند که تنها یک روز از چهارمین دور مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا می‌گذرد. در حالی‌که وزیر خارجه ایران از پیشرفت در مذاکرات خبر داد، مقام‌های آمریکایی نیز گفت‌وگوها را دلگرم‌کننده توصیف کردند. با این حال، مقامات ایرانی هنوز واکنشی رسمی به تحریم‌های اخیر نشان نداده‌اند، هرچند پیش‌تر اقدام‌های مشابه آمریکا را نشانه فقدان حسن نیت و تناقض در رفتار واشینگتن خوانده بودند.

 

  جان کربی: برجام از اولویت‌های ایالات متحده خارج شده است

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان