حکم ۷ سال زندان برای بهراد آذرگان، شهروند بهائی ساکن تهران

پیام جوان: بر اساس گزارش خبرگزاری هرانا، بهراد آذرگان، شهروند بهائی ساکن تهران، به ۷ سال حبس محکوم شده است. این حکم توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران صادر شده است.

آقای آذرگان پیش‌تر در دادگاه بدوی به ۱۱ سال حبس، ضبط اموال و ممنوعیت فعالیت در فضای مجازی و خروج از کشور محکوم شده بود. اتهامات وارده به وی شامل «فعالیت آموزشی یا تبلیغی مغایر با شرع اسلام»، «عضویت در گروه‌های مخالف نظام» و «نشر اکاذیب» بوده است.

مأموران امنیتی در تیر ماه سال جاری به منزل آقای آذرگان یورش برده و وسایل شخصی وی را ضبط کردند. وی سپس در مرداد ماه بازداشت و پس از مدتی با تودیع وثیقه آزاد شد.

این حکم جدید در حالی صادر می‌شود که جامعه بهائی در ایران از مدت‌ها پیش با محدودیت‌ها و آزار و اذیت‌های گسترده روبرو بوده است. مقامات جمهوری اسلامی به طور مکرر اعضای این جامعه را دستگیر و زندانی کرده و از حقوق آن‌ها به ویژه حق تحصیل و اشتغال جلوگیری کرده‌اند.

کمپین حقوق بشر ایران و جامعه جهانی بهائی در بیانیه مشترکی از جمهوری اسلامی به دلیل سرکوب جامعه بهائی انتقاد کرده و خواستار توقف این روند شده‌اند. آن‌ها بر این باورند که حکومت ایران به دنبال محو کامل جامعه بهائی است.

بر اساس گزارش VOA

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان