طلای جهانی جهش کرد، بازار داخلی عقب نشست

پیام جوان: بازار طلا و سکه در ایران معاملات امروز را در حالی آغاز کرده که روز دوشنبه روندی نوسانی ولی عمدتاً نزولی را تجربه کرد. در حالی‌که بهای جهانی طلا از مرز ۳۳۰۰ دلار عبور کرد و تا ۳۳۸۴ دلار نیز افزایش یافت، بازار داخلی طلا به دلیل افت محسوس نرخ دلار نتوانست از این رشد پیروی کند. این واگرایی بار دیگر نشان داد که دلار، نه قیمت جهانی طلا، عامل اصلی تعیین‌کننده در بازارهای داخلی ایران است.

در بازار داخلی، قیمت طلای آب‌شده پس از نوسانات اولیه، به حدود ۲۹ میلیون و ۳۸۰ هزار تومان رسید و هر گرم طلای ۱۸ عیار با نرخ ۶ میلیون و ۷۸۲ هزار تومان معامله شد. اما بازار سکه به‌رغم افت دلار، با مقاومت بیشتری مواجه بود؛ تحلیلگران این پدیده را به دیدگاه سرمایه‌گذاران نسبت به بازدهی بالقوه سکه در صورت جهش دوباره دلار نسبت می‌دهند. سکه تمام ابتدا افزایش قیمت داشت اما با فشار فروش وارد کانال‌های پایین‌تر شد و در نهایت با نرخ ۷۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بسته شد.

هم‌اکنون نگاه فعالان بازار به پایان مهلت دوماهه ترامپ برای تصمیم‌گیری درباره مذاکرات هسته‌ای دوخته شده و این رویداد می‌تواند تأثیرات چشم‌گیری بر بازارهای داخلی داشته باشد. قیمت نیم‌سکه، ربع‌سکه و سکه گرمی نیز به ترتیب ۴۷ میلیون و ۱۰۰ هزار، ۲۷ میلیون و ۷۰۰ هزار و حدود ۱۴ میلیون تومان اعلام شده که بازتاب مستقیمی از نوسانات ارزی و فضای انتظارات تورمی حاکم بر بازار است.

 

  سکه تمام در محدوده ۳۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان