احتمال برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای در شورای شهر ونکوور

پیام جوان: به نقل از سیتی نیوز و به گزارش منابع محلی، ونکوور ممکن است در اوایل سال آینده شاهد برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای برای انتخاب دو عضو جدید شورای شهر باشد. این تصمیم به دنبال استعفای دو عضو کنونی شورا، کریستین بویل و آدریان کار، مطرح شده است.

استعفای کریستین بویل و آدریان کار
کریستین بویل، یکی از اعضای شورای شهر، پس از پیروزی در انتخابات مجلس قانون‌گذاری استان، اعلام کرد که از سمت خود کناره‌گیری خواهد کرد. همچنین، آدریان کار، عضو حزب سبز ونکوور و یکی از باسابقه‌ترین اعضای شورا، اظهار داشته است که به دلیل تنش‌های موجود و اختلافات شدید در شهرداری، قصد دارد پیش از پایان دوره خود استعفا دهد. او از اکثریت حزب ABC در شورا انتقاد کرده و گفته است که این اکثریت، فضای گفت‌وگوی سالم و دموکراتیک را به حاشیه رانده است.

کار با اشاره به دوره گذشته شورا که طی آن نمایندگانی از احزاب مختلف با هم همکاری داشتند، گفت: «دموکراسی واقعی زمانی محقق می‌شود که دیدگاه‌های مختلف بتوانند در یک محیط تعاملی به اشتراک گذاشته شوند.» وی همچنین از رفتار برخی اعضای حزب ABC انتقاد کرد و گفت: «تصمیمات از پیش تعیین‌شده در پشت درهای بسته گرفته می‌شود و اعضای غیرحزبی شورا در فرایند تصمیم‌گیری نادیده گرفته می‌شوند.»

اختلافات و نگرانی‌ها درباره تقسیم نقش‌ها در شورا
آدریان کار و دیگر اعضای غیرحزبی شورا نسبت به نحوه تقسیم نقش‌های کلیدی شورا، از جمله سرپرست شهرداری و معاون شهردار، ابراز نگرانی کرده‌اند. معمولاً این نقش‌ها میان تمام اعضای شورا، صرف نظر از حزب سیاسی‌شان، تقسیم می‌شود. اما به گفته کار و برخی دیگر از اعضا، شهردار کن سیم تصمیم دارد این فرصت‌ها را تنها به اعضای حزب ABC محدود کند.

کار همچنین به یک مورد خاص اشاره کرد؛ حرکتی که توسط برایان مونتاگ برای بازگرداندن استفاده از گرمایش گاز طبیعی در ساختمان‌های جدید مطرح شد. او گفت: «خوشبختانه، مردم به صحنه آمدند و شورا را متقاعد کردند که این طرح را رد کند، اما به جز این موارد، واقعاً شرایط سختی در شورا وجود دارد.»

آدریان کار تأکید کرد که تصمیم نهایی خود برای استعفا را در تعطیلات پیش رو بررسی خواهد کرد و ابراز امیدواری کرد که ونکوور فردی مستقل را به جای او در شورا انتخاب کند. او گفت: «عموم مردم باید به دقت تصمیم بگیرند که آیا می‌خواهند قدرت بیشتری به حزبی بدهند که به نظر می‌رسد دیدگاه‌های عمومی را در موضوعات کلیدی نادیده می‌گیرد یا خیر.»

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان