پیام جوان: بازار ارز روز سهشنبه در فضایی آمیخته با نوسانات محدود و بیجهت، معاملات خود را آغاز کرد. قیمت دلار در تهران با وجود حرکاتی مثبت در ابتدای روز، در نهایت به محدوده پیشین بازگشت و در پله ششم از کانال دوم کریدور هشتم به تعادل رسید. این وضعیت نشاندهنده تعلیق روانی معاملهگران و نبود تصمیم قاطع برای ورود یا خروج از بازار بود.
بهگفته تحلیلگران، بازارساز با تکیه بر مدیریت انتظارات، سیگنالهای دیپلماتیک و سختگیریهای ارزی، موفق شده نوسانات دلار را در محدودهای مشخص محدود کند. فشار بر تقاضای حوالهای، استفاده هدفمند از اخبار مربوط به مذاکرات منطقهای، و تثبیت نرخ در سطحی که نقطه تعادل روانی محسوب میشود، از ابزارهای اصلی کنترل بازار بودهاند.
در بازارهای همسایه نیز دلار هرات در مقایسه با تهران نوسانات بیشتری را تجربه کرد؛ این ارز ابتدا تا پله نهم کانال صعود کرد اما در ادامه با اصلاح قیمت تا پله چهارم عقب نشست و نهایتاً در حوالی پله هفتم بسته شد. درهم امارات اما با نوسانی بسیار محدود، در سطح ۲۲ هزار و ۶۵۰ تومان بهکار خود پایان داد که نشانهای از نبود تقاضای بالا و آرامش نسبی در بازارهای منطقهای بود.