پیام جوان: بازار طلا، سکه و ارز امروز در مسیر صعودی حرکت کرد، روندی که تحت تأثیر افزایش قیمت دلار و طلای جهانی شکل گرفت. سکه امامی با تغییر کانال همراه شد و تتر نیز در آستانه ثبت رکورد جدید قرار گرفت. دلار تهران ابتدا با گپ منفی ۱۰۰ تومانی نسبت به روز گذشته در کانال اول از کریدور نهم بازگشایی شد، اما با نوسان مثبت تغییر کانال داد و در پله سوم از کانال دوم کریدور نهم به معاملات خود پایان داد.
دلار هرات نیز معاملات خود را در پله دوم از دامنه ۹۰ هزار تومان آغاز کرد و سپس با ورود به کانال جدید، در پله سوم از کانال اول دامنه ۹۰ هزار تومان معامله شد. در ادامه اما با افت ۱۰۰ تومانی، در پله دوم از همین کانال تثبیت شد. از سوی دیگر، درهم امارات معاملات خود را با گپ منفی ۴۰ تومانی نسبت به روز گذشته آغاز کرد و پس از افزایش ۲۰ تومانی، وارد کانال ۲۵ هزار تومان شد و در نهایت با قیمت ۲۵ هزار و ۲۶۰ تومان خرید و فروش شد.
به گفته معاملهگران فنی، درهم امارات در محدوده ۲۵ هزار تومان از حمایت قوی برخوردار است و تثبیت روزانه بالای این سطح میتواند روند صعودی آن را تقویت کند. در صورت شکستن این سطح حمایتی، درهم ممکن است به کانال ۲۴ هزار تومان بازگردد. همچنین، مرز مقاومت این ارز در محدوده ۲۵ هزار و ۲۰۰ تومان قرار دارد و تثبیت قیمت بالای این سطح، آن را برای فتح ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان آماده خواهد کرد.
بر اساس گزارش VOA