• Homepage
  • >
  • ایران و جهان
  • >
  • شکست دموکرات‌ها در محدود کردن اختیارات ترامپ برای حمله به ایران

شکست دموکرات‌ها در محدود کردن اختیارات ترامپ برای حمله به ایران

پیام جوان: طرح پیشنهادی سناتورهای دموکرات در سنای آمریکا با هدف محدود کردن اختیارات رئیس‌جمهور دونالد ترامپ برای انجام حمله نظامی مجدد به ایران، با شکست مواجه شد. این طرح با ۵۳ رأی مخالف در برابر ۴۷ رأی موافق رد شد و نتوانست رأی اکثریت سنا را به خود جلب کند.

این طرح به ابتکار سناتور تیم کین ارائه شده بود و بر اساس «قانون اختیارات جنگی» سال ۱۹۷۳، دولت را موظف می‌کرد پیش از هرگونه اقدام نظامی جدید علیه ایران، مجوز رسمی از سنا و مجلس نمایندگان دریافت کند. هدف اصلی این ابتکار قانونی، جلوگیری از ورود آمریکا به درگیری‌های نظامی جدید بدون نظارت کنگره بود.

در جلسه رأی‌گیری، اکثر نمایندگان دموکرات از طرح حمایت کردند اما جمهوری‌خواهان که اکثریت را در سنا دارند، به آن رأی منفی دادند. مباحث داغی پیش از رأی‌گیری در صحن سنا جریان داشت که نگرانی از گسترش درگیری‌های نظامی در منطقه خاورمیانه را بازتاب می‌داد.

در همین حال، در مجلس نمایندگان نیز دو طرح جداگانه برای محدودسازی اختیارات جنگی رئیس‌جمهور در حال بررسی است. با این حال، انتظار نمی‌رود این طرح‌ها تا دست‌کم دو هفته آینده وارد صحن مجلس شوند. روند تصمیم‌گیری‌ها نشان می‌دهد که چالش بر سر اختیارات نظامی رئیس‌جمهور آمریکا همچنان ادامه دارد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان