آزمایش سراسری سیستم هشدار اضطراری کانادا در ۷ می

پیام جوان: به گزارش سیتی نیوز، دولت کانادا اعلام کرد که در روز چهارشنبه، ۷ می ۲۰۲۵، ساعت ۱:۵۵ بعدازظهر، سیستم هشدار اضطراری خود را در سراسر کشور آزمایش خواهد کرد. این آزمایش که برای بررسی و بهبود اثربخشی سیستم هشدار طراحی شده است، باعث فعال شدن همزمان هشدارها در تلفن‌های همراه، تلویزیون‌ها و رادیوها خواهد شد. این اقدام به منظور اطمینان از آمادگی سیستم برای اطلاع‌رسانی سریع در مواقع اضطراری انجام می‌شود.

این آزمایش دو بار در سال برگزار می‌شود و آزمایش بعدی برای ۱۹ نوامبر ۲۰۲۵ برنامه‌ریزی شده است. به گفته مقامات، این هشدار در تمام نقاط کانادا به جز کبک اجرا خواهد شد. دولت کانادا تأکید کرده که این آزمایش‌ها نقش مهمی در تقویت زیرساخت‌های ایمنی عمومی و اطمینان از عملکرد صحیح سیستم در شرایط واقعی دارند.

هدف از این آزمایش، ارزیابی توانایی سیستم در ارسال هشدارهای به‌موقع و گسترده به شهروندان در شرایط بحرانی مانند بلایای طبیعی یا تهدیدات امنیتی است. مقامات از مردم خواسته‌اند تا در زمان آزمایش آرامش خود را حفظ کنند و بدانند که این تنها یک اقدام تمرینی است. این برنامه نشان‌دهنده تعهد کانادا به ارتقای ایمنی عمومی و آمادگی برای واکنش سریع در مواقع اضطراری است.

  هوای متغیر ونکوور؛ از آفتابی تا بارانی

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان