پیام جوان: عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در گفتوگویی با شبکه سیبیاس نیوز تأیید کرد که حمله هوایی آمریکا به سایت هستهای فردو، خسارات جدی و گستردهای به این تأسیسات وارد کرده است. او با بیان اینکه «هیچکس دقیقاً نمیداند در فردو چه اتفاقی افتاده»، از ادامه بررسیها توسط سازمان انرژی اتمی خبر داد.
عراقچی اعلام کرد که نتایج نهایی ارزیابیها در دست تهیه است و پس از تکمیل، به دولت ارائه خواهد شد. او برنامه هستهای ایران را «افتخار ملی» توصیف کرد و تأکید کرد که این برنامه ادامه خواهد یافت و ایران در مسیر حفظ آن گام برخواهد داشت.
همزمان با این اظهارات، روزنامه واشینگتنپست با استناد به منابع اطلاعاتی آمریکا گزارش داد که ایران در ارتباطات داخلی خود، میزان واقعی خسارات ناشی از حملات آمریکا را کمتر از واقعیت جلوه داده است. این در حالی است که دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، مدعی شده بود تأسیسات هستهای ایران به طور کامل نابود شدهاند.
پیشتر نیز فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت ایران، در نشست خبری خود تأیید کرده بود که تأسیسات هستهای کشور آسیبهای جدی دیدهاند. این مجموعه اظهارات نشاندهنده ابعاد قابل توجه حملات اخیر آمریکا و پیامدهای آن برای آینده برنامه هستهای ایران است.